25.1.22

Morso-Gaz Yakma Odun Yak-Yılmaz Parlar



PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor  Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörü Lin Photo, free website template, XHTML CSS layout
 
info@parlarmedya.com


Gaz Yakma Odun Yak

Altyapısı büyük oranda dikey bütünleşik kamu şirketi  tarafından gerçekleştirilen, doğal gaz  piyasasında yüksek enflasyon ve zamlar nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, doğal gaz faturalarını ödemekde zorluk çekiyorlar.

Tüm detayları 169 yıllık tecrübe ile çözülmüş, 1853’ten beri üretilmekte olan dünyaca ünlü Morsø sobalarının Türkiye Distribütörü Olesen firma sahibi idol kadınlarımızdan girişimci iş insanı Ümran Sarısakal’dan 200 metre kareyi, az yakıtla yüksek ısı veren odun sobası hakkında bilgi alınca, “Gaz Yakma Odun Yak” diyoruz.

Doğal Gaz ithal ve Ülke olarak cari açığımıza olan yükü sizlerin bilgisi dahilinde. 

Ümran Sarısakal, Morsø sobaları hakkında verdiği bilgiye göre; Morsø sobaları odun ve kömür ateşinin sıcaklığını kokusuz, dumansız şömine keyfiyle beraber yaşatır. Dünyada 1800’lü yılların ortalarından itibaren kullanılmaya başlanan döküm demir, odun-kömür sobaları için doğadaki en ideal malzemedir. 


Çevresine sürekli ve etkili seviyede ısı verir. Aynı zamanda ısıyı tutma konusunda da benzersizdir; bu sayede özel alaşımlı döküm demir Morsø sobanız ateş söndükten saatler sonra bile ısıtmaya devam eder.



Geliştirilmiş hava giriş kontrol sistemi sayesinde sobanızın içindeki alevlerin yüksekliğini bile ayarlayabilir, bu sayede mekânınızda kalorifer gibi aynı seviyede bir ısı temin edebilirsiniz. Kullandığınız odunu çok ağır yakabildiği için az kül oluşur, bu sebeple kül temizleme süresi 10- 15 günde bir kez şeklinde gerçekleşir. Ateş haznesi ile direk temas eden parçalar hariç, diğer tüm döküm parçalar 10 yıl süre ile üretici firma garantisi altındadır. 



Ayrıca Ümran Sarısakal dış mekan ürünleri hakkında bilgiler paylaşıyor;


Ümran Sarısakal “1853’ten beri Danimarka’da çevre dostu döküm demir odun sobası üreten Morsø, odun ateşinin sıcaklığını, İskandinav tasarımının kusursuz kalitesi ile buluşturarak dış mekanlara taşımıştır.Ödüllü tasarımcı Klaus Rath, Forno’yu kusursuz çizgiler ile sade ve fonksiyonel tasarımı birleştirerek özel olarak tasarlamıştır. Zarif tasarımı, ergonomik yapısı, kullanım kolaylığı ve yemeklere kattığı lezzet ile Forno fark yaratmış ve kullanıcılarından tam not almış bir üründür.


Taş fırından ilham almış iç tasarımı, geniş tutulan düşük tavanı ve yuvarlatılmış ateş haznesi ile pişirmeye en uygun radiant ısıyı üreten Forno, gerçek odun ateşinde sağlıklı ekmekler; çıtır pizzalar ve tütsülenmiş yiyecekler pişirebildiği gibi; çeşitli aksesuarları ve döküm ızgarası ile klasik mangal tadını da kullanıcılarına sunmaktadır.”şeklinde  ürünü tanıtıyor.



Ümran  Sarısakal, ürünlerin çevreye olan hassasiyeti hakkında;

 

“Morsø’nun ünü sadece tasarımının mükemmelliği ile sınırlı değildir. Temiz bir çevre oluşturma konusuna da gösterdiği hassasiyete uygun olarak sağlıklı ve etkili yanış konusunda son derece geliştirilmiş özelliklere sahiptir. Morsø sobaları katı yakıt sobalarının kullanımında en katı kurallara sahip olan ülkelerden biri olan Norveç "White Swan" çevre etiketine, bunun yanı sıra EN, DIN, EPA, DEFRA, SINTEF sertifikalarına sahiptir. Böylece ürünlerin üretim aşamalarından, tüm parçalarına ve elinize ulaşana kadar ki tüm aşamalarda insan ve doğa sağlığına dost ürünler ürettiğini taahhüt eder.


Ayrıca, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından oluşturulmuş ve geliştirilmiş dünyada ve Türkiyede'de geçerliliği kabul edilen ve tüm yapı türleri için geçerli olan yeşil bina sertifikasyon sisteminde yer alan şömine ve soba kullanımı ile ilgili kriterlere uymaktadır.”sözleriyle firmanın aldığı sertifikaları gösteriyor. 


Çeşitli illerde bayilikleri olan Oleson firmanın Morso Antalya ilimizde Ümra Sarısakal iletişimi sorduğumuzda; Tel 0 850 577 26 93 E-mail us@olesen.com.tr  ile kendisiyle temasa geçilebileceğini söylüyor.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder