31.3.17

TRT World Artık Megogo’da-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
TRT World Artık Megogo’da

TRT World Artık Megogo’da!

TRT World, Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme platformu Megogo ile aylık 40 milyonluk bir izleyici kitlesine erişecek

Türkiye’nin ilk İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World uluslararası yayın alanını genişletmeye devam ediyor.
Dünyanın dört bir yanından izlenen TRT World, şimdi de Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme servisi Megogo’da yer alıyor.
Bünyesinde 77 binden fazla video, 5 binden fazla film ve televizyon dizisi, 1500 animasyon filmi, 45 bin televizyon şovu, konser ve müzik videoları ve bunların yanı sıra 20 binin üzerinde haber programı bulunduran ayrıca kullanıcılarına popüler TV kanallarını da izleme imkânı sunan Megogo’nun geniş izleyici kitlesi, artık platform üzerinden TRT World’ü de takip edebilecek.
Dünya genelindeki izleyici kitlesinin erişim imkanını daha da kolaylaştırmak üzere Megogo’da yer alan TRT World, bu platformda yayınlanan 250 TV kanalı ve 30 interaktif kanal olmak üzere tüm bölgelerde izlemeye açık bir şekilde yayına girecek.
TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren bu anlaşmaya imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti. Eren, konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “TRT World olarak büyümeye devam ediyoruz ve uluslararası yayın anlaşmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. TRT World’ün doğru haberin doğru kaynaktan aktarımını sağlayan ve insanı merkeze alan yayınları tüm dünyaya ulaşıyor. Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme servisi Megogo ile yaptığımız anlaşma ile TRT World, genişleyen küresel izleyici kitlesi ile uluslararası haber yayıncılığına yeni bir bakış açısı getirmeye devam edecek.”
Megogo Pazarlama Direktörü Ivan Shestakov TRT World ile çalışmaktan duydukları sevinci dile getirerek, “Megogo çok kültürlü ve çok uluslu bir hizmettir. Geniş ve çeşitli içerik bizim için çok önemli” ifadesinde bulundu.
Türkiye’nin ilk uluslararası haber platformu olan TRT World, İngilizce yayın akışı, zengin haber ve belgesel içeriği ile dünya haberciliğine yeni bir bakış açısı getirmeyi, objektif ve cesur habercilik ilkeleri ile “küresel izleyicinin kanalı” olmayı hedeflemektedir. Ortaya koyduğu yeni bakış açısı ile dünyada pozitif değişimin habercisi olarak haberin merkezine insanı alan, aynı haberin farklı açılarını gösteren uluslararası bir haber platformudur. Uluslararası prestijli kanallarda çalışmış tecrübeli ekran yüzlerini bünyesine katan TRT World, özellikle gelişen teknolojiyi yakından takip ederek izleyicilerine sosyal medya ve internet üzerinden de yayın yapan TV kanalları arasında yer almaktadır.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder