17.3.17

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası 2017-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası 2017-


Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası


Gelirin tamamı başarılı öğrencilerin eğitim bursuna aktarılan Hülya Avşar Tenis Cup Turnuvaları 17 yaşına girdi.


12 gün sürecek Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası 2017 için, Estetik International Sağlık Grubu ana sponsorluğunda 16 Mart 2017 Perşembe günü Etiler Akatlar Clubsporium spor tesislerinde, basın toplantısı düzenlendi.


Gerçekleşen Basın toplantısına, Hülya Avşar, Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Clubsporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi katıldı.


Yoğun bir katılımla Basının ilgi gösterdiği basın toplantısında, Tenis sporuna yıllarını veren ve yaptığı turnuvalarla sporu destekleyen Hülya Avşar  öncelikle sporla sağlıklı yaşam ve sağlıklı bir toplumun farkındalığı artırmak adına altı yaşında yüzmeyle başlayan spor hayatının aralıksız sürdürdüğünü ifade eden sözleriyle bireysel topluma olan sorumluluk projesiyle sürdürdüğü eğitim bursu amaçlı turnuva olduğunu özetleyen kısa konuşma yaptı.Emeği geçen herkese teşekkür ederek sözü sponsor Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Clubsporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi’e bırakdı.


Op. Dr. Bülent Cihantimur bu projeye destek vermekden duydukları memnuniyeti sponsor olmanın sevincini yaşadıklarını sporun ve sporcunun daima yanında olduklarını, Saffet Çerçi Clubsporium tesislerinde ev sahipliği yapmakdan onur duyduklarını ifade etdiler.


Hülya Avşar Basın mensupların sorularını cevaplamasının ardından Clubsporium tenis hocasıyla Gösteri maçı yaptı. Hülya Avşar’ın performansının mükemmel seviyede olduğu gözlendi. Tam bir idol olduğunu bir kere daha gösterdi


Gösteri maçı sonrası turnuvada yarışacak tüm sporculara başarılar dileyen Hülya Avşar Basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. Sohbet toplantısına Hülya Avşar kreasyonlarıyla moda dünyasında olan Kız kardeşi Helin Avşar’da katıldı.


yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder