2.10.16

3. göz aktivasyonu eğitimi vermek için efsane uzman Jerry Sargeant Türkiye’ye geliyor-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
3. göz aktivasyonu eğitimi vermek için efsane uzman Jerry Sargeant Türkiye’ye geliyor

3.GÖZ VE EKONOMİDE BAŞARI

Gördüklerinin ötesini görebilmek 3. göz aktivasyonu eğitimi vermek için efsane uzman Jerry Sargeant Türkiye’ye geliyor. 


İş performansını yükseltmek, İlişkilerde blok kilidini açmak ve çok daha fazlası için Star Magic kullanımı öğretiyor.

Derin Frekans Kodlanmış Meditasyon Workshop' düzenliyor. İç dünyanızı yükseltecek, tamamen farklı hayat ve tecrübe Süper Şarj yüklüyor.

Kurumsal başarı için kişisel gelişimi güçlendirmek adına; Firmalar, çalışanın zihnini açmak, hayallerini genişleterek, inovasyon elde edebilmek, iş gücünü en yüksek seviye çıkarmak için motive edici enerji çalışmaları eğzersizleri yaptıran uzmanları davet ederek konferanslar, seminerler verdirmekteler.  

Güçlü ve hızlı değişim isteyenler için, 15 Ekim 2016 Cumartesi saat 10.00-17.00 arasında seminer ve 12-19 Ekim 2016 Bireysel Seanslar için İstanbul Taksim Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5 adresinde bulunan Bilgi Paylaşım Derneğine gelecek olan Jerry Sargeant 3. göz açma tekniğiyle farkındalığını yaratarak sıçrama ile başarı sağlık enerji isteklenen hedeflere ulaşma gibi kabiliyetler kazandırıyor.
Negatif enerji, tükenmişlik, aura yırtıkları, bozulmuş mekan enerjileri, korku kaygı ve endişe gibi düşük titreşimli duygulardan bütünüyle arınmak için öz bilgelik ve şifa enerjilerini aktive eden, Kuantum İntegral Neo Yaşam Koçu, Usui Reiki Master’ı ve Bilgi Paylaşım Derneği yöneticisi Sara Şimon ile Jerry Sargeant’ın 3. göz aktivasyonu eğitimi için bir söyleşi gerçekleştirdik.

Sara Şimon’a öncelikle ekonomik başarı için 3. Gözü soruyoruz.

“Öncelikle tanımıyla başlıyayım, 3. gözümüz ruhun oturduğu yer olarak da bilinir, bir kere aktive edilince bilginin ve ilave duyu yeteneklerinin güç aldığı ev olur. 3. Göz ayrıca kozmik Evrenimizin sonsuz derinliklerine açılan yıldız kapısıdır. Diğer gezegenlere, keşfedilmemiş dünyalara yolculuk yapabilirsiniz ve yıldzlardaki ailelerimizle bağlantıya geçebilirsiniz.” 


Jerry Sargeant kimdir, nasıl keşfetdiniz?  


“Jerry Sargeant, yıldız sihri şifası'nın kurucusudur ve bu olağan dışı deneyimde rehberlik eder. Bir dizi bireysel ve grup egzersizle, derin frekans kodlaması yaptığı (özellikle 3. gözü açmak için düzenlenmiş) şifa meditasyonu ve başka 3. göz açma teknikleri yardımıyla rehberliğini kullanır. Frekansı yükseltip, bilinci genişletirken farkındalıkda çok büyük değişim yaşatdığını da garanti ediyor.


Ruhun çok daha derin nitelikleriyle bağlantıya geçmek, içsel bilgeliği ateşlemek ve görünmez evrenin mistik ve sihirli dünyasına dalmak isteyenler için bu atölye ideal.”


Tam olarak bu eğitimin içeriği nedir? 

“Dünya gezegenindeki en önemli dönüştürücü şifa aracı olarakda kullanacağınız atölye çalışması sırasında bunu ilk elden deneyimleyeceksiniz. Hayatı kökünden değiştirecek. Bu çalışmalardan başka birisi olarak ayrılacaksınız. Kendi gücünüze sahip çıkacaksınız.Yüksek enerji frekanslarında yıkanacaksınız. Dönüşüm ve Güçlenme kaçınılmaz”



 Nedir Bireysel Seanslar? 

“Tek veya 6 kişiye özel seanslar halinde, ekstra-dünyevi ışığı kullanarak süper güçlü şifa frekansına bağlanacak, iş hayatı veya ilişkiler, sağlık sorunları, zihinsel ve fiziksel problemler gibi belirli bir konuya yoğunlaşmayıda seçebilirsiniz. 
Şifalanma sırasında genişleyerek pozitif, genişletici vibrasyonunu ile uyumlanacaksınız. Bu uyumlanma hayatınızda inanılmaz olumlu dönüşümler olarak kendisini gösterecek”

Nasıl bir dönüşme? 

“Zihnimiz ve kalbimiz dönüştüğünde, hayatımız da dönüşür. Bu süreç hızlı, kolay, güçlü ve kesinlikle paradigmayı dönüştüren bir süreçtir. Bu çalışma en derin fiziksel, duygusal, zihinsel, maddi ve ruhsal seviyelerde dönüşüme sebep olur. En güzel yanı da bu değişikliklerin oluşması için artık bir hayat süresi geçmesi gerekmemesidir. Anında inanılmaz değişimler hissedeceksiniz, değişim çok hızlı bir şekilde kendisini gösterecek.”

Ne gibi  faydalar elde ederiz?


“Rahatlamak, stresi azaltmak, şifalanmayı artırmak, gündelik seviyedeki rahatsızlıkları iyileştirmek, enerji ve yaratıcılıkta artış, çakraların temizlenip, dengelenmesi, sezginin güçlenmesi, duygusal blokların kaldırılması, eski sınırlayıcı kalıpların belirlenip, bırakılması, iç huzurun artması, karmik anlaşmaların temizlenmesi, istenmeyen enerji gibi kısaca sayabilirim.”
Size hangi numaralardan ulaşılabilir?  
“Bilgi Paylaşım Derneği
Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5
Taksim / İstanbul Tel : 0212 245 29 42
Elbetde rezarvasyon şart.”

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder