14.9.15

TORRE DI PIZZA TÜRKİYE’DE-YILMAZ PARLAR



PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor  Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörü Lin Photo, free website template, XHTML CSS layout

TORRE DI PIZZA TÜRKİYE’DE
Danimarka’da Torre Dı Pızza Franchise zınciri olan
Sadece pizzayı değil işletmeciliği, yöneticiliği ve daha birçok konuyu öğrenen girişimci başarılı işadamı Celal Gürsu İstanbulda İlk şubesini açtı
Danimarka’da müşterilerini memnun eden saygısını kazanan bir işletmeci olarak ürün yapım aşamaları, personel yöneticiliği, pazarlama stratejileri belirleme ve rekabetçi bakış açısı gibi eğitimler başta olmak pek çok uygulamalı eğitimlerden geçen çok birikimli bir iş adamımız.
Gıda sektöründe tecrübeli iş adamı öncelikle hijyenik ve sağlık konuları olmazsa olmaz prensipleri, Danimarka’daki sağlık belediye kontrollarında şubeleri hiç ihtar almamış olmakla tanınıyor.
Sağlık sektöründen eczacı kardeşi Sevinç Gürsu ile Torre Dı Pızza markasını Türkiye’ye  köklü bir şekilde yerleştirmeye ve pizza kültürünü Türkiye damak tadına göre servis etmeye kararlı.
Danimarka’da özel soslarla lezzet verdiği markası sayesinde donmuş gıda bulundurma ve tüketme alışkanlıkları olan Danimarkalıların  vazgeçilmez durağı olmuş şubeleri.

Sektördeki 20 yıllık tecrübesini iletişim yönetim konularındada üst seviyelere taşıyarak, sürdürebilir başarıyı yakalamış.
 Beylikdüzü İnnova3 sitede açtığı şubesini eski dostları yalnız bırakmıyarak, unutulmaz lezzetli soslarla hazırlanan karışık pizzayı yeme fırsatınıda yakaldılar.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder