9.4.19

M.I.C.E, Leisure Tur Operatörleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde buluşuyor-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
M.I.C.E, Leisure Tur Operatörleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde buluşuyor

KIBRIS  M.I.C.E,

4 milyar Euroya yakın  organizasyon bütçeli ve dünyanın en iyi Düğün planlayıcıları ve M.I.C.E, Leisure Tur Operatörleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde buluşuyor!


Daha önce dünyanın birçok farklı ülkesinde Workshop etkinlikleri düzenleyen TravelShop Turkey, bu kez dünyanın en iyi Turizm firmalarını Kuzey Kıbrıs’ta 13-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Kuzey Kıbrıs “ Cratos Hotel’de” bir araya getiriyor.


TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender’den edinilen bilgiye göre, yapmış oldukları akıllı bir yazılım sayesinde an itibariyle, toplamda 4 milyar euroluk bütçeli Turizm organizasyon firmaları sisteme kaydedilmiştir.


Şu ana kadar kaydolunan firmaların bugüne kadar yapmış olduğu etkinlik sayısı 5138. Etkinliklere katılım kişi sayısı ise 5.322.600. Bu etkinliklerde harcanan meblağın kişi başı ortalamasıysa 700 Euro’yu buluyor.


Bu etkinlikler 127 ayrı ülkede, 1855 Tur Operatörü tarafından düzenlenmiş olup en iyi 200 tanesi, uçak biletleri de temin edilerek Kuzey Kıbrıs’a getirilecektir

.
Bu Etkinliğe Kimler Katılabilir?
Bu etkinliğe kimler katılabilir sorumuza cevaben Murtaza Kalender, Oteller, Seyahat Acenteleri, Düğün Planlayıcıları, Ses Sitemi Firmaları, Süslemeciler, Transfer Firmaları, Turizm Sivil Toplum Kuruluşları gibi tüm turizm firmaları 14 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz etkinliğimizde bir masa alarak yer alabilir, etkinlik öncesinde dilediği firmalardan dilediği saatlerde randevu alıp Workshop esnasında görüşme yapabilir şeklinde beyan etmiştir.
 Hatta tüm tanıtım materyalleri sisteme üyelik sonrasında tanıtımlarını yapıp sistem içerisinde diğer Tur Operatörleriyle yazışma yapabilirler.



Sponsorluklar Alıyor Musunuz?

Türkiye’deki turizm firmalarının bu etkinlikten daha çok faydalanıp daha iyi reklam yapabilmesi için çok uygun fiyatlara, değişik sponsorluklarımız mevcut. Bunların başında Yaka Kartı, Akşam Yemeği ve hediyelik eşyalar gibi herkesin bütçesine hitap edebilecek birçok farklı seçenek bulunmakta.
Sponsorluk detaylarımızı aşağıdaki linkte bulunan PDF belgesinden görüntüleyebilirsiniz.
www.workshoptravelshop.com/presentation/tr/sponsorluk-firsatlari



Türkiye’de Firmalar Sisteminize Nasıl Kayıt Olup Randevu Alabilirler?

Bizimle turkey@workshoptravelshop.com adresinden iletişime geçerek sistemimize kayıt olup sistemimizde aktif edildikten sonra tüm Tur Operatörlerini görerek, randevu takvimindeki müsaitliğe göre randevu talep edebilir veya randevu alabilirler. Hatta talepleri de varsa talep dahi alıp bağlantı kurabilirler.




Bu Etkinliğinizin Diğerlerinden Farkı Nedir?

Bugüne kadar yapılan etkinliklerin hepsinin çok değerli olduğunu biliyoruz ama bu etkinliğin farkı 4 Milyar Euro’ya yakın bütçeli firmaların sistemimize kayıt olup Kuzey Kıbrıs’a geliyor olması. Hatta en iyi gördüğümüz firma yetkililerinin tarafımızca karşılanıyor olması daha kaliteli Hosted Buyerların gelmesini sağlamaktadır.



Turizm Firmalarına Mesajınız Nedir?

Yapmış olduğumuz sistem dünyada liderlik özelliği taşıyan bir sistem olup an itibariyle 4 milyar Euro’ya yakın ciro yapmış firmalar sistemimize kayıtlıdır. Bunun için Turizm Sivil Toplum kuruluşlarını, Turizm firmalarını, bu etkinliğimizde yer almaya davet ediyor ve bunun çok faydalı olacağını düşünerek katılmalarını öneriyoruz.




Yapmış olduğumuz bu etkinliğin benzerinin yurtdışındaki katılım bedeli 10 ila 15.000 Dolar arasında. Biz ise çok cüzi bir rakama sektöre kazandırmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki Türkiye’deki tüm turizm firmaları duyarlılık gösterip etkinliğimizden yararlanacaktır.


yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder