26.3.19

Cappadocia Cave Resort Hotel-Kapodakya turizm atak-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Cappadocia Cave Resort Hotel-Kapodakya turizm atak



Kapadokya Turizminden  Atak

Türkiye’nin İlk Büyük Cave Resort Oteli Tanıtım Çalışmalarına Devam Ediyor.

Bilindiği gibi 2008 yılında Kapadokya Uçhisar bölgesinde bulunan,  dünyanın sayılı Luxury Otellerinden olan “Cappadocia Cave Resort” sektörde tanıtım atağına geçti!
Dünyada sayısız ödüle layık görülen, kısa adı “CCR” olarak geçen Otel, 2019 yılında TravelShop Turkey ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Haziran ve Kasım ayında dünyanın en iyi Tur Operatörlerini ağırlıyor olacak.
Cappadocia Cave Resort Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çankaya’dan, Otellerinin 120 lüks mağara tipi odası bulunduğunu bölgenin en büyük SPA merkeziyle müşterilerine kaliteli bir hizmet sunduklarını öğreniyoruz.
Otellerinin bünyesinde olan çiftlik sayesinde, doğal ve organik ortamında müşterilerine Gastronomik ve Ekolojik bir tecrübe yaşattıklarını, Yoga dersleri, Yemek Pişirme, dalından sebze & meyve toplama gibi aktivitelerle farklı bir deneyim sunduklarını görüyoruz.
Ayrıca Otelin geçmiş yıllara dayanan mahzeni sayesinde şarap imalatı yaparak bunu da misafirlerine sunduklarını anlıyoruz.
Bölgenin en büyük otellerinden olan tesisin, bölgede en büyük mağara tipi toplantı salonuyla M.I.C.E etkinliklerine farklı bir ayrıcalık getirdiğine şahit oluyoruz.
Mustafa Çankaya, Türkiye’de tanıtıma çok önem verdiklerini ve TravelShop Turkey yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender ile yaptıkları ortak çalışmaların neticesinde Haziran ayında Gastronomi, Ekoloji ve Tarih temalı Tur Operatörlerini Kapadokya’ya getireceklerini, Kasım ayında da Kültürel M.I.C.E ve Wedding organizatörlerini Kapadokya’da misafir edeceklerini müjdeledi.




Bu tip yerinde tanıtımların bölgemize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Ayrıca 2019 yılında dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenecek olan Workshop ve Expolara da katılacağız.

Amacımız; nitelikli müşteri portföyünün genişletilmesi, Kapadokya bölgesindeki konaklama ortalamasının 4 geceye çıkarılması, dünyada eşi benzeri olmayan Cave otellerimizin ve tesislerimizin tanıtımının layıkıyla yapılmasıdır. 

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder