24.11.17

Turkomoney-Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar-2017-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Turkomoney-Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar

Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar

Türkiye’de ekonomi ve finans alanında faaliyet gösteren Uluslararası dergi Turcomoney’in ‘Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar’ ödül töreni  23 Kasım 2017  Perşembe akşamı İstanbul WOW Convention Center’ da gerçekleşti.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Eski Sanayi Ve Ticaret Bakanı –İş Dünyası Vakfı Başkanı Ali Çoşkun, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, başda olmak üzere, Türkiye’nin önde gelen siyaset, iş dünyasını üst düzey yöneticilerin, bilim, medya dünyasının önde gelen isimlerin katıldığı ödül töreni Turcomoney’in geçmiş yıllara ait çalışmalarını anlatan video gösterimi ile başladı. Ardından, Turkomoney dergi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılıç, yönetimindeki Turcomoney’in yazar ekibi sahneye davet ederek takdim etdi.


Değişik alanlarda üretim ve yatırım yapan, istihdam gerçekleştiren, ihracat yapan, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışlarıyla toplumsal barışa katkı koyan devlet adamlarına, Türkiye’ye ve dünyaya değer katan başarılı, kuruluşlar ve kişilere verilen Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar organizasyonda, onursal başkanlığını Turcomoney yazarlarından eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un yaptığı, derginin yazarları, uluslararası iş adamları dernekleri başkanları, ekonomi gazetecileri ile akademisyenlerin bulunduğu saygın isimlerinden oluşturulan jüri’nin objektif kriterlere ve uluslararası standartlara göre belirleği, “Yılın Bakanı” ismine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ''Yılın Devlet Adamı” Ödülüne'' Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu layık görüldü.


Ödülleri, kısa adı EGD olan Ekonomi Gazeteciler Derneği Başkanı Celal Toprak ve eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun başda olmak üzere önemli birkaç isim verdi.


Turco Vision ödüllerinin verildiği kişi ve kurumlar;

Yılın Bakanı-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Yılın Devlet Adamı - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yılın Bürokratı - Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, ASELSAN, Tofaş, Halk Bankası, Vakıf Katılım, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Torku , Summa Grubu, Mercedes-Benz Türk, Bim, Türkonfed, Elazığ Belediyesi, TİKA, TRT World, Reuters, TAI Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vladimir Ulakhovich, Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer.

Turcomoney Onur Ödülleri;

Cnntürk Yeşil Doğa programı sunucusu ve yapımcısı Güven İslamoğlu, NTV spikeri –sunucu Buket Aydın Baykal , Sabah Gazetesi yazarı Sait Gürsoy , İskoçyalı sanatçı Paul Dwyer.
Turcomoney Özel Ödülleri;
Kuzey kıbrıs Bayrak Radyo Televizyonu Kurumu, Wow Istanbul Hotels - Conventıon, Neova Sigorta, Piri Reis Üniversitesi, Perataw, Seyidoğlu Gıda, Şafak Sağlık Grubu
.
Uluslar arası kuruluşları ve kişileri teşvik etmeyi, cesaretlendirmeyi amaçlıyan organizasyon uluslararası ekonomi-finans Turkomoney dergi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılıç, Türkiye’nin, 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat ve dünyanın en büyük 10 ekonomisine girmek gibi son derece iddialı 2 büyük hedefi var olduğunu belirterek, Dünyaca ünlü ekonomi dergilerinin yanında kendi dergisininde dünyanın en büyük 10 dergisi arasına girmesini hayal ve hedeflediğini söyledi.

Türkiye Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu “Cumhurbaşkanımızla Rusya, İran ve Katar’da Limak’ın yaptığı dünyanın en ileri havaalanını gördük gurur duyduk. Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılında dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girecektir. Ayrıca iş adamlarımız 500 milyar dolarlık ihracatı yapacaktır. Orman servetimiz için 2023 yılına kadar dünyadaki her bir kişi için bir fidan dikmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz 7 milyar fidan dikmeyi hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızın 29 Kasım’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde katılımıyla 4 milyarıncı fidanı dikeceğiz”Şeklinde mesajlar verdi.


yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder