27.10.16

ZUBİZU Wellness Haberi-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
ZUBİZU Wellness

Mobilden Ticaret “ZUBİZU”
Doğuş Grubu tarafından geliştirilen restoran ve mağazalarda kullanıcılarına özel indirimler sunan mobil uygulama ZUBİZU ilk kez alanında uzman isimler ve markaların katılımıyla, Sağlıklı yaşamın kapılarını açan, ZUBİZU Wellness 25 Ekim 2016 Salı günü Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kardiyolog Uzman Doktor Demet Erciyes, DNAfit Kurucu-CEO’su Avi Lasarow, İç Hastalıkları Endokronoloji ve Metabolizma Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Özışık, Enerji Tıbbı Uzmanı ve Holistik Beslenme Danışmanı Özlem Oskay, Sağlıklı Yaşam Koçu Alara Malaz, Biyokimya Anti-Aging Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu, Jinokoloji, Endokrnoloji, Önleyici Tıp Uzmanı ve Psikanalist Dr. Sema Eren, Tamamlayıcı Tıp Uzmanı ve Brennan HS Enerji Terapisti Sintia Mazon ve Mind and Body Specialist and Wellness Expert Steve Comer, konuklara sağlıklı yaşam önerilerinde bulunarak, deneyimlerini paylaştı.


Sağlıklı yaşam tarz hayatı benimseyen ZUBİZU üyeleri, farklı sektörlerin farklı markalarıyla buluşma fırsatını yakaladılar. Doğal kozmetik ve yiyecek ürünleri üyeler etkinliğe özel indirimli alabildiler.


ZUBİZU’nun ev sahipliğinde, Canan -İris Pop-Up Events tarafından düzenlenen ‘ZUBİZU Wellness’ etkinliğine, Yelda Süren Elmas, Neslişah Alkoçlar, Zafer Kozanoğlu, Canan Bolak, Aslı Şen, Verda Alaton, İrem Yargıcı, Selma Türkeş, Alara Malaz, Erica Brown, Etel Baler, Aylin Güney, Şükran Albayrak, Zafer Kozanoğlu gibi isimler katıldı.


Çeşitli kurulan standlardan gözümüze çarpan  Raquel Habib’e ait “Points of you” Hayat çarkı haritasında ve “Sirius” Kuantum enerji dengeleme ve uygulama merkezinde deneyim gerçekleştirdik

Yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat-eğlenceye kadar farklı yaşam tarzlarına uygun bir çok alanda kişiye özel öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, müşterilerin beklentilerine uygun ve kusursuz hizmet kalitesi sunmayı hedefleyen Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş tarafından geliştirilmiştir.

ZUBİZU, ilgi alanlarına göre şekillenen, en güncel trendlerden beslenen, yepyeni bir mobil uygulamasıdır. İlgi alanlarına göre her gün yenilenen içerikler,

Sevilen markalarda anında indirimler, Şehirdeki en güncel konser ve etkinliklere kolay erişim ayrıcalığı, Şehrin en gözde restoranlarına kolay rezervasyon gibi avantajlar sunuyor.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder