30.10.17

Şaman Alexander Tasev ile İş Hayatında Başarı-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Şaman Alexander Tasev ile İş Hayatında Başarı

İş Hayatında Başarı  

-Şaman Alexander Tasev ile İş Hayatında Başarı  

-Şamanizm geleneksel şamanlar ve modern örgüt değiştirme ajanları arasında bir analojiyi çizerken şamanik uygulamaları ve tecrübeyi teşhis sürecinin bir parçası olarak kullanırız  
-Çoğu şaman, iyileştirme çalışmalarını bireyler için kullanırken, sistem ve organizasyonlara odaklanırız çünkü bunlar yalnızca bireylerden oluşan gruplardan başka bir şey değildir
İş dünyasında Şamanizm
Şamanizm fenomeninde şifa, sihir ve mistisizm unsurları bulunur. Uygulamada şamanizm, bu unsurların bilgi ve tekniklerini, kişisel ve örgütsel alanlardaki yaşamın fiziksel olmayan, ruhsal boyutlarını vurgulayan bütünsel bir yaklaşımla çizmektedir. 

Rus asıllı şifacı ailenin çocuğu Şaman Alexander Tasev ile yaptığımız söyleşi ile küçüklüğünden itibaren insan bedeninin elektromanyetik alanı kullanarak iyileştirme yetisine sahip bioenerji uzmanı, uzun yıllardır akut ve kronik rahatsızlıkların tedavilerine bioenerji desteği vermektedir. 


Kendisinin sahip olduğu doğal şifa verme yetisi sayesinde mucizevi sonuçlar elde etmektedir. Sonuçlar son derece spesifik olup, görüntüleme cihazları ve tıbbi tetkiklerle ispatlanmaktadır.


Bioenerji sadece fiziksel değil, ruhsallık ve psişik alanda da çok önemli bir enstrümandır. Bu bağlamda Alexander Tasev psişik sorunlar yaşayan insanlara da bioenerji manipülasyonu uygulamaktadır. 


Sadece doğuştan gelen zihinsel problemler konusunda iddiası bulunmayan Alexander Tasev, bu tür hastaların ailelerine rehabilitasyon desteği vermektedir.    

Migren, tümör, felç, kırıklar, fibromiyalji, kanser, fıtık, ülser, reflü, uyku, cinsel problemler  Psişik saldırılar, varlık vakaları, nazar büyü ve negatif ve düşük enerji
Mekan temizleme, negatif enerjiden arındırma, korunma gibi konularda fayda sağlamaktadır.
Şaman hakkında biraz bilgi verirmisiniz? 

Şaman'ın geleneksel anlamı "ilham ve coşkun ustalığı" dır. Kabilesi için aynı zamanda ruhun sesi olan şifacıya ve topluluğa yardım etmek için ruhlar ve dilekçelere rehberlik eder. Modern terimlerle, iyileşme için geleneksel ruhsal güçlerle çalıştğım anlamına geliyor. Bunlar doğa ile derin uyum içinde ve vahşi doğada izole edilmiş uzun yıllar yoğun spiritüel disiplin ile kazanılan güçlerdir. Ailemle yaşarken şifa uygulamaya başladım.  
Nasıl bir Şaman olunur?
Vasiyetine, sabrına ve disiplinine sahip olan herkes Şaman olmak için eğitim alabilir. Bununla hiçbir güç kaybı olmamıştır. Kendinize bir Şaman demeden önce genellikle uzun yıllar çıraklık, ardından da ayaklarınızı bulmak için uzun yıllar daha geçmesi gerekir. Eğitim, iyileşme öğrenme, ruh dünyasıyla iletişim kurma, diğer dünyalara yolculuk etme, çeşitli bitki ilaçları alma ve iç güç oluşturmak için çeşitli egzersizleri içerir. Dünyalar arasında özgürce seyahat etmek için gereklidir.
Mesleki beceriniz nedir? 
Mesleki becerilerim şifa ve mucizedir. Buna, sevgi, para problemleri veya sürekli şanssızlığı çözmek dahildir. Çoğunlukla, çeşitli fiziksel ve duygusal sorunları iyileştiriyorum, ancak çoğu kez kriz geçirirken diğer insanların yaşam alanlarına yardım etmek için çağırılır. Bu, çökmüş bir iş anlaşmasının kaydedilmesini, bir ilişkide önemli bir kopmanın engellenmesini veya bir malın satılmasına yardımcı olmasını içerebilir.
İnsanlara hastalık ve tedavi açısından bakmak yerine, genellikle derin duygusal bloklar, olumsuz inançlar, bastırılmış travma ve hatta varlığın varlıklarını içeren nedenlerin çözümünde çalışmaktayım. Sebep kaldırıldığında insanlar doğal olarak iyileşirler. Onlara iyileştirdiğimi söylemiyorum. Vücut kendini iyileştirir, sadece bu doğal sürece engel olmayacağından eminim.
İnanç sistemimize bakılmaksızın, Çalışmanızla öğrendiklerimiz arasında ilişki? 
Herkesin yararlanabileceği ana tema, bedenlerimiz de dahil olmak üzere kendi gerçekliğini büyük oranda yaratmamız ve kendimize inanıp odaklanmamız halinde herhangi bir şeye ulaşabilmemiz. Bunu yapmak zor olmamalı. İşte herkesin yapabileceği basit bir kendini iyileştirme egzersizidir. Aynı zamanda başarının bloklarını veya arzularınızın tezahür etmesini de kaldırabilir. Ne hissediyorsanız, sadece gözlemci olun ve hissi memnuniyetle başlatın. Öfke, stres veya hayal kırıklığı aklınıza gelecekse, sadece oturup hoş geldiniz deyin. Bir kez tamamen deneyimledikten sonra geçer ve sonsuza kadar sürer. Zor bir durumu çözmek için bu egzersizi yapabilirsiniz. Bir kere tuttuğumuz tüm bastırılmış duyguyu hissettiğinizde bırakırsanız, her şey daha iyi olabilmeniz için değişebilir. 
Hayalinizi tezahür etmeye çalışıyorsanız, ister yeni bir ev, ister ilişki ister kariyer olsun, yolda duran tüm duyguları karşılayarak başlayın. Bütün şüpheleri ve geçmiş hataların hatıralarını hissetmek demektir. Duyguları hoşnut ettiğinizde, rüyalarınıza sessiz bir şekilde güvenerek terk ederler. Sonra tezahür etmeye başlayacaklar. 
Deneyimler çok güçlü ve şamanik şifa vermeye başladığımda ve küçük mucizelerin gerçekleşmesine başladığımda bunun hiçbir yolu yoktu. Gerçek şu ki, başka gerçekler var ve onlara dokunun. 
Şaman uygulayıcıları, ruhsal güçlerini geri yükleyerek insanları iyileştirmek için diğer gerçeklerdeki ruhlara yardım etmeye çağırıyor. Bu güç bütün bir ruh ve etrafımızda bir manevi güç alanı yaratan merhametli ruhların ve güç hayvanlarının korunmasından gelir.
Başarı için neler söyliyeceksiniz.?
Başarı için herkesin ancak yüzde ondan azı kendileri ile yıl sonuna kadar sadık kalıyor. Aslında, kararlar alacak kişilerin yüzde yüzü, hayatlarında olumlu bir değişiklik yapma şansına sahiptir. İlk başlangıçda geri adım atma tehlikesi taşıyanlar dahi, beklentilerini mümkün olan en kısa sürede ayarlayarak başarı şanslarını artırabilir.
Örnek, para tasarrufu, kilo verme şeklinde yalnızca ana hedef seçerek başlamak ve bu hedefe tam odaklanmak, net, kesin hedefler belirlemek şart. Kilo vermek yerine, spesifik ve gerçekçi bir tarihe kadar on kilo vermeyi taahhüt edersiniz. Beş, on, onbeş kilo vermeyi başarırsınız. Kendinizi mahrum ettiğiniz veya uygulamazsanız, başarısızlık şansınız da o kadar yüksek olur. Vücut ve beyin, fiziksel ve davranışsal değişikliklere uyum sağlamaya zaman gerekir. Küçük, düzenli adımlar atmak, hedeflerinize ulaşmanız için uzun bir yol kat edecektir.
Sabırlı olun. Kendiniz için belirlediğiniz zorluğu anlamak kolay olmayacak. Yalnız iradeye güvenmeyin - başarılı olmak için bulabileceğiniz her türlü aracı kendiniz kullanın. Ayartmaları planlayın ve kaçının. Biraz fazla fikir sahibi bir gruba katılın. İlerleme durumunuzu takip etmek için bir günlük tutun, bir uygulama alın veya hedefe yönelik eylem planı yapın, takvim oluşturun veya takviminize hatırlatıcılar oluşturun. Mitolojinizi yükseltme, kendinizde tuttuğunuz eski efsaneleri serbest bırakma ve değiştirme yeteneğine sahip olduğunuzu ve artık liderlik etmek istediğiniz hayata hizmet etmeyeceğinizi kendinize hatırlatın.
Kısa vadeli hedefleri belirleyin ve bu kilometre taşlarına ulaştığınızda kendinize ödül verin - Ancak doğru davranmak için çok çalıştınız davranışa düşmeyin. Bir gün bile vazgeçmeye kalkışmayın. Kısa süre zarfında çok fazla hasar yapılabilir. Kendinize gelin, bugüne kadarki ilerlemenizi hatırlatın ve ilerleyin.
Değişmek için ömür boyu sürecek bir bağlılık yapın, çünkü eski alışkanlıklar çok çabuk ölür. Bir sigara hiç vakit kaybetmeden dolu bir paket haline gelir. Bir dondurma sizi başlangıç ​​hattına geri gönderen bir özlem hazırlayabilir. 

Zayıf hissetmeye başlarsanız, kendinizi, fiziksel, zihinsel veya duygusal olarak mümkün olan en kısa sürede rahatsız etmeye çalışın. 

Unutmayın ki sadece bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz, bunun zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Buraya kadar geldiyseniz, bundan daha güçlü olduğunuzu zaten kanıtladınız.

Sürdürülebilir iş başarısı ve gelişen bir şirket kültürü için dengeyi bütünsel ve bütünleyici bir seviyede nasıl tutarız?


Geleneksel şamanlar ve modern örgüt değiştirme ajanları arasında bir analojiyi çizerken şamanik uygulamaları ve tecrübeyi teşhis sürecinin bir parçası olarak kullanırız  Şamanik bir şifacı olarak, iyileşme, güç ve bilgiyi geri getirmek amacıyla dünyanın farklı gerçeklerine erişebilmek için değişmiş durum bilgisine geçiyoruz. Şamanlar, vücudun fiziksel gerçekliği, zihnin entelektüel ve toplumsal gerçekliği ve ruhun ruhsal ihtiyaçları arasındaki dengesizliğin ağrı, stres ve örgütsel sorunların nedeni olduğuna inanıyor. 

Çoğu şaman, iyileştirme çalışmalarını bireyler için kullanırken, sistem ve organizasyonlara odaklanırız çünkü bunlar yalnızca bireylerden oluşan gruplardan başka bir şey değildir. Bu nedenle, şamanik yöntemlerin, sürdürülebilir iş başarısı ve gelişen bir şirket kültürü için dengeyi bütünsel ve bütünleyici bir seviyede yeniden yapılandırmak için organizasyon takım konularını daha temel bir seviyede iyileştirmek ve eski haline getirmek için kullanılabileceği izlenmektedir.
Şamanın öncelikli işi topluluğa yardımcı olmakmıdır ? 
Bir şaman, animistik bir dünya görüşüne sahiptir. Bir animist Yaratılış'ın her parçasının bir şekilde canlı olduğunu ve ruhlarının olduğunu anlar. Animistin evrende bir şey öldü - sen ve benin ruhları var, böylece tüm hayvanları ve bitkileri, kayaları ve nehirleri, dağları ve bulutları, yıldızları, güneşi ve ayı, hatta bir hastalık veya bir ilişki ya da kavram, takım, organizasyon ya da ürünün ruhu vardır - herşey bir ruhtur ve geniş bir bağlanma ağı içinde yaşarız.
Son olarak şaman hakkında ne dersiniz?
Şaman, kontrollü gönüllü transa giren bir kişidir ve bu trans'da ya onlardan önce şaman olan atalar ruhları tarafından ele geçirilirler ya da bir taş ruhu gibi yerel tanrılar ve ruhlar tarafından ele geçirilirler. Ya da bir ekip ya da ruhları bedenlerini terk ederler ve etrafımızdaki - ruhları ile bilgi ve güç kazanıp buluşmak için - görülmemiş ruh dünyalarına giderler. Çoğu kez bu şeylerin hepsi aynı şamanik gelenek içinde gerçekleşir.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder