15.6.17

TURİZM’CİLER LIONEL HOTEL İSTANBUL İFTAR ZİYAFETİNDE BİR ARAYA GELDİ.-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
Turizm’ciler Lıonel Hotel İstanbul İftar Ziyafetinde Bir Araya Geldi

TURİZM’CİLER LIONEL HOTEL İSTANBUL İFTAR ZİYAFETİNDE BİR ARAYA GELDİ.
İstanbul tarihi dokusunun yanı başında, Bayrampaşa’da yer alan Lionel Hotel’in organize ettiği iftar yemeğinde farklı pazarlarda faaliyet gösteren 120 acentenin temsilcileri ve sektör basını ile bir araya geldi.

Katılım ve ilginin yoğun olduğu iftar davetinde açılış konuşması yapan Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak tüm katılımcılara teşekkür etti. 1-16 Temmuz tarihleri arasında 7.si düzenlenecek olan Shopping Fest’in  Bayrampaşa oteller bölgesine katma değer  sağlamasını umduğunu söyleyen Atak sözlerine “ Lionel Hotel açıldığı günden beri Bayrampaşa’yı oteller bölgesi olarak en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır ve bundan sonra da bölge algısını yüceltmeye devam etmek için yeni görevler üstlenecektir. Bayrampaşa tarihi yarımadaya, alış-veriş merkezlerine, tema parklara olan yakınlığı ve yeni bağlantı yolları ile  İstanbul Avrupa yakasının 2. şehir merkezi olmaya aday bölgesidir.

Siz partnerlerimiz, biz yöneticiler, bölge kamu ve paydaşları ile hepimizin beraberce yapacağımız aksiyonlar ile emeklerimiz karşılığını mutlaka bulacaktır. “ şeklinde devam etti. Turizm adına yapılacak yeni projelerde sektörün ve bölge paydaşlarının tüm görüş, öneri ve taleplerine açık ve iletişim için her zaman ulaşılabilir olduklarını özellikle vurguladı.

Geleneksel Türk Mutfağından seçme lezzetlerin ikram edildiği İftar daveti fasıl programı eşliğinde son buldu.


Lionel Hotel  “Değer Yaratan Deneyimler” sloganı ile yola çıkan  Lionel Hotel İstanbul, şehir otelciliğine yepyeni bir soluk getirmek amacı ile 2016 Kasım ayında hizmete girmiştir. 3000m2 lik alan üzerinde, toplam 26000 m2 inşaat alanına sahip otel; Maslak, Haliç ve Marmara Denizi manzarasına sahip geniş ve yüksek tavanlı, Standart, Superior, Deluxe, Executive, Junior Süite, Corner Süite, Connection olarak 7 farklı kategoride toplam 231 konuk odası ile hizmet veriyor. Odaların dekorasyonunda ahşap ve bronz bir arada kullanılmış olup, parke yer döşemesi, halı, perde, tam ortopedik anti alerjik visco yataklar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra odalar VRV (oda içerisinden kumandalı özellik) klima sistemi ile iklimleme yapılabilmektedir. Bir iş oteli olarak konumlanan otel, konukların tüm internet ihtiyaçlarına hızlı, kesintisiz ve etkin çözümler sunuyor. İleri teknoloji ile donatılmış, bölünebilen 1070m² lik kolonsuz, araç girişine elverişli balo salonuna sahip Lionel Hotel İstanbul ; tamamı gün ışığı alan 8 toplantı odası, 1000 m² lik açık teras alanı, finedining konseptine sahip Lionel Brasserie ve Dorlion Restaurant’ı 3000 m2’lik luxury spa ve fitness’ı ile konaklama anlayışında fark yaratmaktadır.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder