4.6.16

SkyTeam 10 ülke mutfağını bir araya getirdi-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
SkyTeam 10 ülke mutfağını bir araya getirdi

SKY TEAM’DEN   LEZZET FESTİVALİ

SkyTeam 10 ülke mutfağını bir araya getirdi
Air Transport News tarafından “Yılın Havayolu İttifakı” 2016 ödülüne layık görülen Global Havayolu İttifakı SkyTeam, keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Air Transport News tarafından “Yılın Havayolu İttifakı”2016 ödülününe layık görülen Global Havayolu İttifakı SkyTeam, The Marmara Hotelde, 02.06.2016 tarihinde keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
 
20 üye havayolu şirketi bulunan, toplam da 179 ülkede binden fazla noktaya uçanSkyTeam havayolu ittifakı, Türkiye’deki Turizm Acente’leri için ‘SkyTeam Food Festival’düzenledi.

Skyport adı altında geliştirilen havalimanı deneyimini iyileştirme projesinde önemli bir adım atan ortaklığa üye olan 10 havayolundan herhangi biri ile seyahat eden Elite Plus, First ve Business Sınıfı yolcuların dinlenebleceği aynı anda 90 yolcuyu ağırlayan, 350 metrekareden oluşan 70.000’den fazla yolcunun ağırlanması beklenen Atatürk Havalimanı’nda dinlenme salonunu hizmete sunan,  Skyteam  2000 yılında Air France, Delta Air Lines, Korean Air ve Aeromexico iş birlikteliğiyle kurulan ilk küresel havayolu ittifakkı SkyTeam, Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines, XiamenAir üye havayollarından oluşmaktadır.
 
Türkiye’ye uçuşu olan 10 SkyTeam havayolunun kendi yerel yemeklerinin tanıtılmasını amaçlayan bu etkinlikte 
Sky Priority, Go Round The World Pass, Global Meetings gibi ürünleri ile tüm üye havayollarının hizmet ve ürünlerinin entegre kullanımı sayesinde Yolcularına konforlu ve ayrıcalıklı seyahat imkanları sağlayan SkyTeam, düzenleyeceği Food Festival ile bu kez de dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri buluşturdu.

Türkiye’ye uçuşu olan 10 havayolu şirket ülkesi Rusya, Fransa, İtalya, Çin, ABD, Hollanda, Güney Kore, Lübnan, Suudi Arabistan ve Romanya yemeklerinin sergilendiği bu etkinliğe Türkiye’nin 75’e yakın seçkin seyahat acentası katıldı. Seyahat acentalarının yanı sıra, SkyTeam ittifakının üye havayollarının üst düzey yöneticileri ile satış ve pazarlama ekipleri de hazır bulundu.
Yaratıcılığın ve özgünlüğün ön plana çıkarıldığı festivalde, katılımcılara tam anlamıyla lezzet şöleni yaşatıldı. 10 farklı ülkenin özenle seçilmiş lezzetlerinin sunulduğu menüde Fransız mutfağının vazgeçilmezi erik soslu ördek konfit, Çin mutfağının geleneksel yemeği karidesli dumpling ve Amerikan kültürünün en bilinir parçası balkabaklı cheesecake gibi 30 farklı tat yer aldı.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder