4.11.15

TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak -TÜRSAB HEPİMİZİN-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
TÜRSAB HEPİMİZİN Şeffaf Başkan Şeffaf Yönetim
TÜRSAB HEPİMİZİN
Şeffaf Başkan Şeffaf Yönetim
Dünya Sağlık Turizm Konseyi Başkanı ve TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak ve Başta Erkan Erdem olmak üzere, aday yönetimi İstanbul Moda Deniz Klübünde  TÜRSAB seyahat acenta üyeleriyle bir araya geldi.

TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak “Seçildiğimizde son derece açık şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, diyerek Olumsuz sorunları ve çözümlerini paylaştı.

Çakmak “Aday yönetim dava arkadaşlarımla Türkiye'yi il ve ilçe bazında  tek tek acenteları dolaştık”  Acentaların büyük sıkıntı yaşadığına dikkat çekerek “Acentaların sorunlarını dinledik. Çözümler ve projeler Turizm stratejik ve taktikleri geliştirdik.”
"TÜRSAB HEPİMİZİN"dedi

Yüksek TÜRSAB üyelik aidatları, 1618 sayılı kanunda yapılması gereken düzenlemeleri hakkında, Acenta devri,  Yeni acentalar nasıl açılacağı, TÜRSAB gelirlerin nasıl harcanacağı,  Teminat mektubu sorunları,  E-ticaretin pazar payı, Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) gibi konularında yapacağı çözümlerle üyelere bilgilendirme yaptı

Aday yönetimiyle, programları şimdiden yapılmış durumda olan 150 den fazla hayata geçirileceği projeleri olduğunu ve her bir projenin sorumlusu-yetkilisi var olduğunu dile getirdi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder