20.10.19

Doping marka çiğköfte – Turşucum marka Silivri şubesini açtı-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Doping marka çiğköfte – Turşucum marka Silivri şubesini açtı

Medyacının Gastronomi Başarısı

Yoğun ilgi gören yeni bir trend olarak Gastronomi spesiyalleri turizmin, dolayısıyla ekonominin ayrılmaz bir parçası haline geliyor.




Sadece gıda yöneticiliği değil daha birçok konuyu öğrenen girişimci başarılı İş Kadını Lonca Medya-Lonca Tv Sahibi Nurhayat Varol İstanbulda Franchise zinciri olan “Doping” marka özel çiğköfte ve suyu içilebir ev turşusu “Turşucum” marka Silivri şubesini açtı.

Eşsiz lezzeti özel kılan mutfak kültürü, sahip olduğu birikimden süzülerek geliyor. Gastronomi dışında medya sahibi olarak tüm medya sektördeki meslekdaşlarına büyük bir gurur yaşattı.




Müşterilerini memnun eden saygısını kazanan bir işletmeci olarak, ürün yapım aşamaları, personel yöneticiliği, pazarlama stratejileri belirleme ve rekabetçi bakış açısı gibi eğitimler başta olmak pek çok uygulamalı eğitimlerden geçen çok birikimli bir iş kadını Nurhayat Varol Gıda sektöründe de tecrübeli. Öncelikle hijyenik ve sağlık konuları olmazsa olmaz prensipleri arasında.





Markalarını köklü bir şekilde yerleştirmeye  yemek kültürünün sadece karın doyurmak olmadığını yemeğin zevk haline nasıl dönüşebileceğini göstermek ve bunu müşterilere aktarmak ve kültürünü yerli yabancı damak tadına göre servis etmeye kararlı.

Özel lezzet verdiği markası sayesinde ürüne alışkanlıkları olanların vazgeçilmez durağı olmuş şubeleri. 




Sektördeki tecrübesini iletişim yönetim konularında da üst seviyelere taşıyarak, sürdürebilir başarıyı yakalamış. Bu başarıların devamı aksatılmadan sürdürülmesi için servis personelini her zaman dinamik olmalarını sağlıyor. 


Açtığı şubesini, sinema oyuncuları, iş, siyaset, sanat dünyası dostları yalnız bırakmıyarak, unutulmaz lezzetli soslarla hazırlanan marka ürünleri yeme fırsatı yakaladılar.


yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder