19.1.19

ANFAŞ FUARIN PENCERESİ -16-19 OCAK 2019-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
ANFAŞ FUARIN PENCERESİ -16-19 OCAK 2019


ANFAŞ FUARIN  PENCERESİ  


16 -19 Ocak 2019 tarihleri arasında devam eden  435 civarında katılımcının 3 bin 500'ün üzerinde markasının sergilendiğini 30. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 26. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarda satıcı ve alıcı penceresinden bakmak istedik.




Anfaş Ekip olarak genel Müdür Münevver Karahasan yardımcısı Şerife Çarkacıoğlu Onur Deniz, Gizem Özsoy başta olmak üzere tüm çalışanlarla tek vücut olarak böylesine başarılı organizasyona imza atdılar.




Pek Çok kurumların alım satım direktörlerin fuarda her istedikleri ihtiyaçların her türlü alternatifleriyle bulmaları alıcı –satıcı B2B ‘e imkan sağlaması iş hacmını artırdığı gözlerden kaçmadı.



Çok sayıda stand ziyaretlerimizde ve yaptığımız söyleşilerde büyük bir memnuniyet içinde fuarın gerçekleştigini dile getirdiler.


TC İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği Genel Sekreter şefik Aygöl ve Hotel grubu Anfaş Fuara katılarak bünyelerinde otellere alım yapmak üzere özel toplantı salonda ANFAŞ Ekibi kilit yöneticilerinden Gizem Özsoy ile yaptıkları brifingde gerek fuar öncesi gerekse birifingde aldıkları bilgiler ve hizmetleri için birlikleri adına plaket takdim etdiler.



Standlardan  Pilotcar elektrikli,Golf arabaları standında Hemen Turistik beldelerimizde Atlı faytonlar aklımıza geldi. Hem hayvanları koruma adına hemde sokak caddelerin kirlenmemesi birde sık sık atlarda görülen ölümcül tehlikeli hastalık ruamdan korunma adına bu tür elektrikli araçların kullanılmasının zorunlu olması gerektiğini belirtelim. Pilot Koltuk A.Ş’in yüzde yüz yerli üretim olan Golf arabaları dikkatimizi çekiyor, Pazarlama ve satış müdürü Haluk Yetek’den ve Haluk Şahin'den aldığımız bilgiler doğrultusunda; Pilotcar, Pilot Koltuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkılıç tarafından kurulmuş ve geliştirilmiş bir marka olduğunu, tamamı kendi tesislerinde kurulu entegre üretim hatlarında araçlarını üretildiğini, tamamen müşteri ihtiyaç ve taleplerine uygun şekilde tasarlanıp ve üretildiğini, geniş ürün yelpazesine sahip olduğunu öğrenmiş oluyoruz. Ayrıca Kraliyet faytonu tarzındaki güzel tasarlanmış faytonda görüntülenmek istiyoruz.


Yaz Antalya sıcağında fanların serinliği ile hayat bulacak sıcak mekanlar için endüstriel fanlar yine yoğun ilgi gördü. 


Uno Gourmet Profesyonel Standı Ünlü Şefleri Ağırlıyarak ürünlerini kullanıldı yeni tatlar deneyimledi. Ziyaretcilere tatdırarak beğeni kazandı. Yıllardır el değmeden, hijyenik koşullarda üretilen unlu mamulleri ile otel, kafe, restourant, catering, kantin gibi işletmelere profesyonel çözümler sunan ve UNO bünyesinde bulunan Uno Gourrmet Profesyonel standı Anfaş’da çok ilgi gören standlardandı. Birçok şefin ziyaret ettiği Uno Gourmet Profesyonel standında, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, Uno ürünleriyle yaptığı workshoplar ve tadımlarla fuarın ilk gününden katılımcımların büyük beğenisini topladı. Mehmet Yalçınkaya’nın moderatörlüğünü yaptığı workshoplarda birçok şef hem eğlendi hem de Uno’nun ekşi mayalı rustik ekmeklerinden, hamburger ekmeklerine, simitlerinden böreklerine kadar bir çok farklı ürünle yeni lezzetler ve sunumlar denedi. 

Uno Gourmet Profesyonel hakkında deneyimlerini paylaşan Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, “Uno’nun birbirinden farklı ürünlerini güvenerek ve beğenerek kullanıyorum. Uno Gourmet Profesyonel geniş bir ürün yelpazesine sahip. Otelde ihtiyaç duyabileceğimiz tüm ürün çeşitleri mevcut ve oldukça pratik. Ürünler donuk olarak bize ulaştıktan sonra -18’de kolayca depoluyor ve sadece ihtiyaç duyduğumuz miktarıpişiriyoruz. Pratikliği sayesinde istediğimiz zaman ürünlerimizi taze ve sıcak ikram edebiliyoruz. Uno Gourmet Profesyonel ürünlerini tercih etmemizdeki en önemli noktalardan biri ise ürünlerin oldukça lezzetli olması ve farklı tüketicilerin damak tadına uygun olması. Otelimizde Uno Gourmet Profesyonel ürünlerini farklı tatlarla buluşturarak yeni tatlar ve sunumlar yakalıyoruz. Bu sayede tüketicilerimiz daha önce hiç denemediği lezzetleri deneyebiliyor. Bizde sunumlarımız ve tatlarımızla farklılık yaratıyoruz.” dedi. 



Unilever Food Solutions'ın tüm yeniliklerini sundu. İlk defa 2019’da lanse edilecek, Knorr Köfte harcı ve Hellmann’s soslarımızın kullanılarak hazırlandığı burgerleri Burger Fest konsepti takdim etdi. 



Lipton Çayları ve Lipton Miksoloji Akademisi ile  yeniliklerini sundu. Her Şey Dahil Otel müşterilerilerine özel geliştirdikleri Temalı Geceler adı altında Meksika show çok dikkat çekti. Akdeniz ve Türk Gecesi konseptleriyle  misafir memnuniyetini üst düzeylere çıkarma Meksika mutfağı reçetelerini tatdırdı. Meksika mutfağını en gözde Fajita'nın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını verdi. The Skin creative-show ile Meksika kültürünü tamamladı.

Yarışmalar halindeki Housekkeping standı hem heyecan hemde eğlenceliydi. havlu katlamalarıyla yeni tasarımlar ziyaretcilerin çok takdirini topladı. 

Tüm katılımcıların ortak yanı çevreci, geri dönüşümlü, organik, hijyenik, ve sanatsal görüşün ve uygulamasının oluşuydu.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder