5.12.18

Global Woman Club- İstanbul’da-Yılmaz parlar


PARLAR MEDYA  
Global Woman Club- İstanbul’da


İş Kadınları El Ele


“Bir kadını güçlendirmek istiyorsanız ona bir mikrofon verin” 


19 ülke, 23 şehirde faaliyet gösteren, Londra merkezli Kadın platformu, Global Woman Club İş kadınlari platformu Dünya iş kadınlarını bir platfomda toplamaya devam ediyor. "Global Woman Club” İstanbul’da zincirine halka ekledi.




Başarı Stratejisti Shiny Burcu Ünsal (Neuro Shiny Technology yaratıcısı) ve Blissevent&Pr kurucusu Sevda Kaya işbirliği ile Global Woman Club şubesi Türkiye’ye getirildi.


İlk defa Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen tanıtım toplantısı, iş kadınları tarafından yoğun ilgi gördü.





19 ülke, 23 şehirde faaliyet gösteren, Londra merkezli Kadın platformu, Global Woman Club kurucusu, gazeteci kimliğinin yanında Türkiye’de yayınlanmış kitabıda bulunan, Mirella Sula tarafından tanıtıldı. 


Los Angeles, Paris, Amsterdam, Frankfurt, Kıbrıs, Viyana, Singapur’dan üyelerin, direktörlerin ve temsilcilerininde yer aldığı lansman toplantısına alanlarında başarılı çok sayıda girişimci Türk iş kadını katıldı.


30 Ülkede ve 71 şehirde, yılda ortalama 500 seminer düzenleyen Success Resources Kurucusu Veronica Tan katılanlar arasındaydı.




Yasemin Evcim, Kurumsal Yönetici Sumru Sanderson, Kıbrıs Forters Bank kurucusu Pembe Zahir, Teaelife çay markasının kurucusu Elif Gönlüm, Avukat ve yatırım danışmanı Eylem Şakir Kulübün ilk üyeleri oldular.


 Global Woman Club kurucusu, Mirella Sula ve Başarı Stratejisti Shiny Burcu Ünsal ile söyleşi gerçekleştiriyoruz.


Fikrin nasıl doğduğu ilk sorumuz oluyor. Küresel Kadın Kulübü fikri, Mirela Sula'ya, bir kadın örgütü için çalışırken, haftada 2 atölye çalışması için bir hedef verildiğinde geldiğini, hedef, her çalıştaya 20 kadın getirmek olduğunu, haftalar sonra, atölye başına 75 Kadın olduğunu öğreniyoruz. Mirela Sula bunun  Küresel Kadın Kulübü'nü başlatması için motive etdiğini söylüyor. Sula  “Londra'daki Global Kadın Kulübü, kadınların birbirlerini güçlendirmek ve birbirlerini daha büyük başarıya taşımak için bir araya geldikleri bir üyelik modeli oluşturdu.”şeklinde özetliyor.





Sula  “Bir kadını güçlendirmek istiyorsanız ona bir mikrofon verin” sözüyle toplantılara asla misafir konuşmacı kiralamadıklarını, üyelerin konuşmacı olduklarını, her kadın üyenin paylaşmak için ayrı bir uzmanlık ve gerçek hikayesi olduğuna inandıklarını artı ağ ve güçlü yeni arkadaşlar edinmek için bol bol zamanları olduğunu ilave ediyor.


Sula, “Londra'nın kalbinde yer aldık ve Dünya Kadın Kulübü platformunun dünyanın her köşesinden gelen yüksek kaliteli kadınları bir araya getirdiğini ve herkesin birbiriyle rahat hissettiğini, kulübümüzün ana amacı. Ağ Oluşturma ve Paylaşma ile İş Dünyasında Kadınları Güçlendirmek olarak faliyet gösteriyoruz.”diyor.

Shiny Burcu Ünsal’da ilavede bulunuyor. “Dünyada Kadınları Güçlendiriyoruz. Kadınlar Global Woman Club hakkında konuştuğunda çok meraklılar. Deneyimi yaşadıktan sonra, hoş karşılanmamızın sıcaklığını ve onlar için yarattığımız fırsatları hissettirdikten sonra, bize katılıyorlar. Kulübümüzde kadınlar konuşur, işlerini yürütür, hizmetlerini geliştirir. Aynı zamanda iş ortaklıkları kurarlar ve iyi arkadaşlıklar kurarlar. En önemlisi, her üye yeni arkadaşlarından ilham ve motivasyon bulabilir ve yaşamlarını büyük ölçüde değiştirebilir.” Şeklinde Sula’nın söyliyeceklerini tamamlıyarak bir bütün olduklarını gösteriyor.
Mirela Sula’ya dergisi hakkında bilgi istiyoruz. Sula “Üyelerimizin uluslararası konuşmacılar, en çok satan yazarlar, medyada yer almaları ve alanında tanınmış uzmanlar olduklarını, diğer kadınların kulübü söylemektedirler.
Küresel Kadın Kulübü şimdiye üyeleri birbirleriyle bağlantılı. İşiniz, fikirleriniz ve ayrıca birçok platformumuz aracılığıyla işinizin veya hizmetinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Üyelerimizin paylaştığı Global Kadın Dergisi platformumuzda birçok motivasyonel gerçek hayat hikayesi görebiliyorsunuz, ayrıca herkes başarı hikayesini başkalarına ilham vermek için yayınlayabiliyor.” Açıklamalarda bulunuyor.
Küresel Kadın Kulüp lansman toplantısı toplu hatıra fotografı çektirmekle, son buldu.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder