7.4.18

Yenilenen Formatla Glasstec 2018 Fuarı-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Yenilenen Formatla Glasstec 2018 Fuarı

Yenilenen Formatla Glasstec 2018 Fuarı,

Akıllı Endüstri 4.0 ve Glasstec, Yeni teknolojiler Glasstec 2018 Fuarı, 23 - 26 Ekim 2018 tarihleri ​​arasında Düsseldorf fuar merkezinde gerçekleştirilecek.


Glasstec 2018 etkinlik portföyünde pek çok olay yer alıyor. Glasstec 2018 Fuarı, yenilenen bir formatta sunulacak. Yeni bir görünüme ek olarak, Glasstec konferans konsepti tüm ziyaretçi hedef grupları için daha fazla katma değer sunacak.


Teori ve pratiğin gittikçe artması, Kuzey Ren-Vestfalya Mimarlar Odası'nın ortaklaşa düzenlediği, mimarlık odaklı bir programda ve “Bilimsel olarak tasarlanmış” Bilimsel Glasstec konferansı Yeni bir görünüme ek olarak, Glasstec'in konferans konsepti tüm ziyaretçi hedef grupları için daha fazla katma değer sunacak. Bir dizi yüksek kaliteli sunumlar sunan Hall 10'daki Glasstec konferanları, cam teknolojisi canlı özel gösterisinin sergileri hakkında derinlemesine bilgi birikimi sunacak böylece teori ve uygulama arasındaki boşluğu daha da kapatacak.


Yeni konsept, inovasyon, teknoloji, üretim ve cam uygulama alanlarından öncü sergiler sunuyor. Konular, otomotivden - tüketiciye, inşaattan- iç mekanlara kadar uzanan sektörlerin teşhir ürünleri % 70'inden fazlası ilk sürümler.. Üniversite araştırmalarından projeler, deneysel kavramlar veya öğrenci yarışmalarından ödüllü parçalar, Geleceğe yönelik portföy, temasa özgü oturumlarının yanı sıra sergiyle bağlantılı yeni bir konferans konseptiyle tamamlanacak.


Yeni ve genişletilmiş konsept Glasstec konferansı başlığı altında, sergi, teori ve pratiğin en iyilerini, önde gelen uzmanlar tarafından yüksek kalitede bilgiler yoğunlaştırılmış bir biçimde bir araya getiriyor. Disiplinlerarası konferanslar, özel gösteri camı teknolojisindeki sergiler hakkındaki anlayışınızı canlı olarak derinleştirecektir.


Son teknoloji çözümleri, projeyle ilgili uygulama potansiyelinin yanı sıra gelecekteki fırsat ve perspektiflerin mevcut gelişimi, uzmanlar ve bilim insanlarıyla fikir alış verişde bulabilecekler.


Almanya’nın Messe Düsseldorf Glasstec Fuarı yetkilileri 5 Nisan 2018 Perşembe Günü  Radisson Blu Bosphorus Hotelde, Glasstec 2018 Fuarı konulu basın toplantısı düzenlediler.


Basın toplantısına Messe Düsseldorf Yöneticisi  Michael Degen, MDI Advanced Processing GmbH Genel Müdürü Christoph Hermanns Messe Düsseldorf Türkiye Temsilcisi Demet Tezulaş katıldılar. Glasstec 2018 fuarıyla ilgili güncel bilgi verdiler.




Endüstri 4.0 ve Glasstec 2018 Fuarında; Cam üretiminde maliyetin ve emisyonun azaltılması, Cam Endüstrisi 4.0,  Ürün ve üretim süreçleri için akıllı ağ sistemleri, İnce cam üretim ve işleme alanlarındaki yenilikler, Bina kabukları, ekranlar, smart cam uygulamaları, dekorasyon ve otomobiller için akıllı camlar, Hafif, dayanıklı ve boşluklu camlar, ambalaj camları, Sanatsal amaçla kullanılan yenilikçi cam uygulamalarını fuarın yeni trendleri.

Endüstri 4.0 ile bilişim teknolojisindeki gelişmeler sayesinde yeni endüstri devrimine dönüşen akıllı ürünler günün ihtiyaçlarına cevap veren faydalı ürün haline dönüşüyorlar.

Glasstec 2018 fuar KOBİ’ler başta olmak üzere, tüm işletmelerin uluslar arası işbirlikleri gerçekleştir­melerini ve rekabet edebilirlik düzeylerini artırmalarını amaçlayan imalat sek­törlerini bir araya getiriyor. Fuar, yabancı bir ortak ile işbirliği gerçekleştirmek ya da inovasyon çalışmaları ile rekabet edebilirliğini artırmak isteyen KOBİ’lere ticari işbirlikleri, İno­vasyon programları ve teknoloji transfer mekanizmaları hakkında bilgilendirme ve yönlendirme desteği sağlamayı hedefliyor.


İşlevsel camların üretiminde ve işlenmesinde kullanılan makine ve ekipmanlar, Akıllı camlar, ekran camları, dokunmatik camlar şeklinde trendlerin buluştuğu, KOBİ’lerin inovasyon yakalama şansı olabileceği fuar olarak dikkat çekiliyor.

Fuarda yer alan programlar kapsamında sempozyum özel gösterilerle birlikte İşlevsel cam üretimine yönelik en yeni teknolojiler- yeni ürünler, Mimaride Cam kullanımına ait departmanın olduğu ve bina kabuklarıyla ilgili her konular bulunuyor.
Teknolojik, kültürel ve toplumsal gelişmeler ve estetik anlayışın değişmesi ile ortaya çıkan dış cephe sistemleri, giydirme cephe üzerine etkiyen çevresel yükler ve kendi ağırlığından başka hiçbir yapısal yük taşımayan düşey bina kabuğu olarak tanımlanan bina kabuğuyla birlikde ince zor kırılma özellikleriyle giydirme cepheler, yüksek katlı binalarda kalın ve hantal yerine ince bir cephenin olması hem bina yükünü azalması hem de yapının içindeki kullanım alanının genişlemesi sebebi ile daha çok tercih edilmekte olan pazarın olması bakımından bu bölüm önem kazanıyor.
Yüksek verimli güneş enerjisi modülleri üreten firmalar bulunuyor.
Özel Şov Düzenlemek için Üniversite Ağı. Salon 11'de yaşayan özel gösteri camı teknolojisi ilk kez bir üniversiteler ağı tarafından düzenlenecektir. Sektörler arası bir dizi konuya sahip olan öncü sergiler, teknoloji, üretim ve cam uygulamasının geleceğini gözler önüne serecek. Dört cam küp, segmentlerden çözümler sergileyecek
Işık ve gölge arasındaki etkileşim, mimaride ve oda tasarımında merkezi bir unsur oluşturur. Burada, açıklığın yaratılabildiği tek bir malzeme var: Cam. Teknolojinin hızlı gelişimi, ister ışık, sıcaklık, enerji ister güvenlik olsun, çok sayıda yeni olasılık yaratır. Uluslararası Mimarlık Kongresi mimarlıkta geleceğe yönelik cam uygulamalarını sunuyor. Güncel tasarımlarla, mimarlık ve iç tasarım alanlarından uluslararası üne sahip firmalar, üstün estetik ve fonksiyonel kalite alanlarında mükemmel projeler sunmaktadır.
İnteraktif Cephe -Ekran Camı Enerji ve Performans. Yapısal Cam Katı Cam - İnce Cam, Yeni teknolojiler, ultra-ince, esnek, fonksiyonel veya akıllı camlar,teknolojik yenilikler, camı sadece yeni pazarlar ve uygulama alanları açmakla kalmayıp, aynı zamanda yüksek hassasiyetli ve özelleştirilmiş cam işleme gerektiren yeni özellikler ile yeniden vizyona taşımaktalar. Bilimsel konferanslarda, bilim ve araştırmadan gelen uluslararası katılımcılar Teknik Üniversiteleri ile işbirliği içinde cam ile inşaat konusundaki gelişmeleri ve yenilikleri takip edilebilecek.
Katılımcı ve gazeteciler için yeni bir basın servisi hakkında; Bir katılımcı olarak, tüm Avrupa ülkelerinden gazetecileri önceden ve sadece yeni ürünler hakkında bilgilendirmek, şirketini tanıtmak veya ürünlerini kişisel görüşmelerde sunma fırsatı yaratılacak..
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder