16.2.18

Aya Gallery'nin 6.Resim Müzayedesine yoğun ilgi-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Aya Gallery'nin 6.Resim Müzayedesine yoğun ilgi



Aya Gallery'nin 6.Resim Müzayedesine yoğun ilgi

Levent Park Dedeman  Hotelde Türk Ve Yabancı Ressamlara Ait 50 Eser,
Aya Gallery'nin Gerçekleştirdiği 6.Resim Müzayedesinde Satışa Sunuldu.

AYA Gallery - Müzayede evinin  altıncısını gerçekleştirdiği resim müzayedesi  sanat        severlerle buluştu.
Türkiye ’ nin ilk yabancı kadın müzayede yöneticisi olan Yuliya ERGENE nin yönettiği  ve 10 Şubat Cumartesi günü Park Dedeman Levent’te 6.sı düzenlenen 50 lotluk eser satışa sunuldu. Tüm eserlerin sahiplerini bulduğu müzayede son derece keyifli ve neşeli geçti. Tabiki bunda en büyük etkenAya Gallery nin kurucusu olan Yuliya ERGENE nin son derece sempatik tavırla müzayedeyi idare etmesiydi.Özellikle genç neslin ilgisin çeken resim müzayedesi herkesin erişebileceği rakamlarla satışa sunuldu.



2018 yılı içerisinde müzayedelerini gerçekleştirmeye devam edecek olan Aya Galeri &Müzayede Evi  sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Unutmayın her duvar bir orjinali hak eder.

 Sanat camiamıza kazandırdığı Kuzeyli ressamlarla tanınan AYA Gallery, Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn ve Park Dedeman Levent bünyesinde organize ettiği iki ayrı galeri alanında düzenli sanat sergileri ve müzayedeler gerçekleştirmektedir. Portföyünde bulunan 50'ye yakın sanatçının eserlerini, 'KALEYDOSKOP by AYA' markasıyla düzenlediği karma seçkilerle ve ayrıca solo sergilerle sunan AYA Gallery, modern hayatın vazgeçilmez yaşam merkezleri olan otellere sanat galerileri kurarak, şehrin hızlı temposundan uzaklaşmadan güzelliklere yaklaşmanızı mümkün kılıyor. Daha önce plastik sanatları hayatına katmamış insanları resim sanatı ile tanıştırıyor, boş duvarları orijinallerle buluşturuyor. 


 Misyonu sadece toplumlar arasında sanat köprüsü inşa etmek değil, aynı zamanda sanat ve toplum arasındaki incelmiş bağları kuvvetlendirmek. Yarının büyüklerine düşlerini kaybetmemeleri için güç vermek de severek yaptıkları işlerden…

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder