23.1.18

Türsab Başkan Adayı Hüseyin Kırk-Yılmaz Parlar Haberi


PARLAR MEDYA  
Türsab Başkan Adayı Hüseyin Kırk

Türsab Başkan Adayı Hüseyin Kırk

Türsab Başkan Adayı Hüseyin Kırk “Kazansamda, Kaybetsem De Başkan Adayıyım”                     


Türsab Başkan Adayı Hüseyin Kırk: TÜRSAB 23. Olağan Genel Kurulunda kürsüye çıkarak gerçekleri konuşacağım” diyerek basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Ataköy Marina Namlı Steak House’da Türsab Başkan adaylığı için acentelerle buluşan Hüseyin Kırk, “TÜRSAB’a  ‘’Almaya Değil Vermeye Geliyorum-kazansam da kaybetsem de ülke turizmini kazandırmak için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi
.
Tuyed Başkanı Hasan Arslan ; Hasan Erdem ile ittifakının devam ediyormu?                                        Hasan Erdem bir karar vermeli. Türsab ta birisinin Yönetiminde yermi istiyor yoksa Başkan olarak hizmet etmekmi istiyor. Hüseyin Kırk yanınızda olursa 400 acenta ile karşınızda oluruz demişler onların kendi acentalarından başka acentaları yok .                                                                                                                                                                                                                                  Başaran Ulusoy’un yönetiminde abiniz var buna ne diyorsunuz; Bedir Turizm Yön.Kurulu Başkanı Mustafa  Kırk ağabeyim onunla herzaman gurur duyuyorum, Başaran Ulusoy ile acentaların haklarını aradığım için aramız bozuldu.                                                                                                                                           
Başaran Ulusoy Otsad lokumcular derneği diyor; Başaran bey bu lafı dediyse sektöre bakışı ve Otsad ın bu kısa sürede yaptığı başarıları kıskandığı için söylemiştir.
Emin çakmak adaylığını açıkladı ne diyorsunuz? karşılığı varmı?                                                    Emin bey seyahat acentalarının karşısında herzaman karşılığı olan biri.                                              Neden? çıktı onu sorgulamak gerekir,                                                                                       

Turizm Ajansı editörü Yılmaz Keleş; Emin beyle birlikte hareket edecekmisiniz, Elbette ama Show yapmaya gerek yok,

Turizm Ajansı editörü Yılmaz Keleş; Başaran Ulusoy adaylıktan çekildi; Ben aday oldum sandığa gitmeden kaçtı.

Turizm Günlüğü Sahra Gülal,Türsab yönetiminde tecrübeniz yok; Nasıl ? yöneteceksiniz;  Türsab ta şimdi yıllardır Başkanlık yapan ve yönetiminde yıllardır olanlar var bunlara tecrübeli diyoruz.Turizmin ‘T’ sinden anlamayanlar tecrübeli olsalar ne? Olur. Biz Türsab yönetiminin tüm sektör paydaşlarının bir arada olduğu bir sistemi getirmek istiyoruz bunun için genç bir kadromuz var vaktimiz var. Çok iyi planlar yaparak 2023 Vizyonuna Türsab ı hazırlamak gerekir bunuda başaracak gücümüz ve alt yapımız var. Herkes konuşur Bizler yaparız..Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder