29.11.17

2017 Skalite Ödülleri-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
2017 Skalite Ödülleri

“Her Şey’e Rağmen” Turizm

2017 Skalite Ödülleri “Her Şey’e Rağmen” Turizmin itici gücü oldu.


“Her Şey’e Rağmen” Temasını tam anlamıyla vurgulayan, 20’incisi düzenlenen 2017 Skalite Ödül töreni muhteşem organizasyonla, 27 Kasım 2017 pazartesi gecesi Levent Wyndham Grand İstanbul Hotel’de gerçekleşti.


Yine; ödül içeriğini gerçekleştiren muhteşem yönetim, ödüle layık olanı değerlendiren muhteşem seçkin jüri, yerel ve merkezi idarenin Turizm ile ilgili değerli temsilcileri, elit toplum, son derece değerli ödüllerin sahipleri, İstanbul Windham Hotelde biraraya geldiler.  


Türk turizminde kalite olgusunu gündeme getiren SKAL, Skalite ödül törenine SKAL International geçmiş dönem Dünya Başkanları Hülya Aslantaş, Salih Çene, Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa TUROB Başkanı Timur Bayındır, başta olmak üzere turizm tüm üst düzey temsilcileri katıldılar.    


SKAL İstanbul Başkanı Fatma Bahar Birinci, yönetim kurul üyeleri, Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Yusuf Can Arınel, Elif Balcı Fisunoğlu, Selma Tatar, Dr. Özen Kırant Yozcu’nu yanına alarak bu yıl Skalite ödüllerin temasını " Her Şey’e Rağmen " olarak seçtiklerini söyledi. Turizm son senelerde çok yara aldığını, ancak bazı kişi ve kurumların yatırımlarını ve faaliyetlerini hiç yılmadan devam etdirdiğini, pek çok turizm adına eserlere, hizmetlere emeklere imza atdığını ifade eden sözlerle konsepti belirlediklerini açıkladı. 


Eski Dünya Başkanları, Federasyon Başkanı, Bölge Başkanları ve yönetim ile birlikde geleneksel toast sözleri birkaç dilde söyleyerek barışcıl, eşitlik, kültürel çeşitlilik, bütün dünya insanlığını seven güçlü yürekle çok sesliliğe sahip olarak tekrar edidi.  


Turizm sektöründe kişi ve kuruluşları ödüllendirmekle Kaliteyi üst seviyelere taşımayı amaçlıyan Skalite ödüllerinin Turizm sektörün en seçkin en duayen  isimlerin bulunduğu SKAL 2017 Skalite Ödülleri gecesinde SKAL İstanbul Başkanı Fatma Bahar Birinci, Uluslararası SKAL Federasyonu Özel Ödülünün Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Muharrem Tuna’ya layık görüldüğünü açıkladı.
 
İstanbul SKAL Kulübü Özel Ödülü T.C Kültür Ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Müdürlüğü Turkey Home Projesine Verildi. Ödül, Koordinatörleri Nuraydın Arıkan’a teslim edildi. 
Skalite 2017 Jüri Özel Ödülü; Yerli Otel Yatırımcılığı ve İşletmeciliği- Elit World Hotels oldu. Genel Müdürü Ünsal Işık ödüllerini aldı.
Uluslararası Otel Yatırımcılığı ve İşletmeciliği; Hilton Worlwide Adına Kıdemli İş Geliştirme Direktörü Tuğrul Temel ödülü aldı.                                                  
Şehir Oteli ödülü; Wyndam Grand İstanbul Levent’e verildi. Genel Müdür Funda Bezircilioğlu ödülü teslim aldı.

Kongre Ve Mice Organizasyonu; Teamcon Adına Teamcon Genel Müdürü Ünal Bilgin, Seyahat Acentası Setur Servis Turistik A.Ş Adına Setur Servis Turistik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Sönmez aldılar.
Turizme Yenilik Katanlar; Erkansas City- Chaleten Otele verildi. Sahibi Erkan Erdem ödülü aldı.
Türkiye’yi Tanıtıcı Etkinlikler; Inflow Summit -Inflow Summit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Afşın Avcı ödülü alan kişi oldu.

Turizme Katkıda Bulunan Sanatsal Faaliyetler; Tasarım Tom Tom Sokakta Serra Arıkök, Hakan Kodal, Ayşegül Temel, Bahar Korcan ödüllerini aldı.                                                 
Turizmi Teşvik Eden Yayınlar; Ayrıcalıklı Rotalar Saffet Emre Tonguç 
Bölge Ödülleri;
Ankara Skal Kulübü; Erımtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, Müze Sahibi Yüksel Erimtan
İzmir Skal Kulübü; Rehber Ayça Keskin -Rehber Ayça Kesici
Bursa Skal Kulübü Almira Hotel Thermal Spa -Conventıon Center-Almira Hotel Thermal Spa - Conventıon Center Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yazıcı
Marmaris Skal Kulübü; Julıan Hotels Julıan Hotels Genel Müdürü Özkan Özbek                                               
Fethiye Skal Kulübü; Onur Ugan D-Marın Marınalar Müdürü Onur Ugan 
Kapadokya SKAL Kulübü; Salomon Ultra Trail Cappadocıa Salomon Ultra Trail Cappadocıa Organizasyon Müdürü Koray Bozunoğulları ve Organizasyon Sponsoru Amer Sports Ortadoğu Ve Türkiye İş Geliştirme Müdürü Ceylan Ateş
Alanya Skal Kulübü; Alanya Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş
Çukurova Kulübü; Mersin Sanayi Ve Ticaret Odası, Mersin Sanayi Ve Ticaret Odası Adına Mersin Sanayi Ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut
Eskişehir Skal Kulübü; Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler 
Konya Skal Kulübü; Araf Hotel, Otel Sahibi Ve Genel Müdürü Ömer Sunar
Karadeniz Skal Kulübü; Eski Spor Bakanı Yeni Dönem Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç Adına, Karadeniz Skal Kulübü Başkanı Murat Toktaş
Troia Skal Kulübü; Hampton By Hılton Canakkale Gallıpolı Türkmen Sanayi Ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alper Türkmen, Ödülü Teslim Alan Kişiler oldular.
Antalya SKAL Kulübü; Biomühendis Hüseyin Çağlar İnce aldı. Çağlar yaptığı konuşmada “Ülkemiz muhteşem bir doğal ve tarihsel mirasa sahip. Turizmin ilk başlama sebebi olan bu zenginliğimiz son 20 yılda giderek unutulmaya başladı. Mevcut turizm tesisleri etrafında Avrupa'da oldukça kıymetli görülen, önemli doğa alanları bulunuyor. Buralarda birçok endemik ve canlı türü yaşam buluyor. Bu doğal zenginlik sayesinde tarih boyunca uygarlıklar Anadolu'yu tercih etmiş. Günümüzde de dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçileri ağırlıyoruz. Bu zenginliklerimizi koruyup marka değeri olarak ön plana çıkardığımızda turist niteliğini de arttıracağımızı düşünüyorum” dedi.
Diversey Özel Ödülü, Antalya’ya 7.  Hoteli’ni açan, çevreyi koruma adına sürdürülebilirlik kavramını destekleyen grup Stone Group’un oldu. Stone Group Royal Seginus adına ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Gizem Taş aldı.

2017 Skalite Ödülleri Platin Sponsoru MNG Airlines, Altın Sponsorlar Çelebi Hava Servisi A.Ş. ve Diversey, Hizmet Sponsorlar Bersay İletişim Grubu, Wyndham Grand İstanbul Levent, KM Events, Murat Ali Aydın, SparklebyMarche, İltek İletişim Tanıtım Hizmetleri A.Ş., Staras Teknik ve Görüntü Sistemi, Es Müzik, Çizgi Medya, IDA Consulting ve Pamukkale Şarapları teşekkür plaketlerini aldılar.  Hizmet Sponsoru Basın ve Halkla ilişkiler  Bersay İletişim Grubu, adına Ayben Cumalı plaketini aldı.
KM Events Kurucu Başkanı Meltem Tepeler’in Görkemli başarılı organizasyonunu yaptığı gecede, sunuculuğu Nebil Birgi, sanat yönetmenliğini Murat Ali Aydın üstlendi. 
Deaf Dance Academy küçük bir bale ve ritim gösterisi ile geceye renk katdı.
Dans Eden Orkestra ile bilinen Jukebox Orkestra davetlilerin keypad ile seçtiği şarkıları ile mini konser verdi.
Toplu fotograflarla gece son buldu.

yilmazparlar@yahoo.com 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder