25.9.17

The Distinguished Gentleman’s Ride-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
The Distinguished Gentleman’s Ride

Erkek sağlığına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘The Distinguished Gentleman’s Ride’ bu yıl Motobike Istanbul’un katkılarıyla gerçekleşti.

Dünya üzerinde prostat kanserine karşı bilinirliği arttırmak ve tedavi çalışmalarına destek olmak amacıyla düzenlenen ‘The Distinguished Gentleman’s Ride’ etkinliği, 24 Eylül 2017 Pazar günü İstanbul’da tüm dünya ile aynı anda gerçekleşti.

100’ün üzerinde motosiklet kullanıcısının katılım gösterdiği sürüş, bu yıl Türkiye'nin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul’un organizatörü Messe Frankfurt Istanbul’un da katkılarıyla gerçekleşti. Sabah saatlerinde Kalamış Marina‘dan başlayan sürüş, öğleden sonra Messe Frankfurt Istanbul’un ev sahipliği ile Bostancı’da son buldu.

Motosiklet tutkunu şık giyimli beyefendi ve hanımefendilerin klasik motorları ile yer aldıkları “The Distinguished Gentleman’s Ride“, ilk kez 2012 yılında Avustralya’da gerçekleşti. İlk senesinde 64 şehirde 2.500 katılımcıyla bir motosiklet sürüşü gerçekleştirdikten sonra büyümeye devam etti. Türkiye’de ilk kez 2014 yılında gerçekleşen organizasyona, bu yıl, 90 ülkede 500’den fazla şehirden, toplam 70.000 motor sürücüsü kendi şehirlerindeki sürüş etkinliğine katılım gösterdi.

2012 yılından beri, erkek sağlığına farkındalık yaratmak ve prostat kanserinin tedavisine destek için milyonlarca motosiklet sürücüsünün katıldığı organizasyonda, bugüne kadar 8 milyonun üzerinde bağış toplandı. Tüm motosiklet sürücüleri ücretsiz olarak sürüşe katılabiliyor ve organizasyona bağış yapabiliyor. The Distinguished Gentleman’s Ride’ın bağış partneri Movember'in hedefi, 2030 senesinde vaktinden önce erkek ölümlerini %25 oranında azaltmış olmak.



The Distinguished Gentleman’s Ride organizasyonuna destek veren Messe Frankfurt Istanbul’un düzenlediği Motobike Istanbul fuarı önümüzdeki yıl 22 – 25.02.2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder