3.6.17

Samsung EMaar'daki Mağazası’nı Dünyaya Model Olacak-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Samsung EMaar'daki Mağazası’nı Dünyaya Model Olacak

Samsung EMaar'daki Mağazası’nı Dünyaya Model Olacak  

Samsung'un dünyada üçüncü ve Türkiye'de ilk olan deneyim mağazası, 2 Haziran 2017 Cuma günü Üsküdar'daki EMAAR Square Mall'da AVM’de düzenlenen basın toplantısının ardından 3 Haziran Cumartesi günü saat 10'da mağazanın halka açılışı da gerçekleştirilecek.

Basın toplantısına Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung Electronics Perakende Deneyim Grubu Başkan Yardımcısı Simon Orchover ve Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen katıldı.
Türkiye Başkanı DaeHyun Kim “Dünyada ilk kez uygulanacak bir mağazacılık modelini Türkiye’den başlattığımız için gurur duyuyoruz. Samsung olarak Türkiye’nin geleceğine güveniyoruz. Bu nedenle yapacağımız yatırımlar ile 2017 yılı bitmeden Türkiye’de en kapsamlı şekilde varlık gösteren teknoloji firması olmayı hedefliyoruz” dedi.


Mağazanın tasarımını gerçekleştiren Samsung Electronics Perakende Deneyim Grubu Başkan Yardımcısı Simon Orchover, Samsung ürünlerinin birinci kalitede bir anlayışla hizmet sunan Deneyim Mağazasında tüketiciler ile buluşacağını belirtti. Simon Orchover, “Günümüzde teknolojik cihazlar birlikte çalıştıklarında, tek başlarına ürettiklerinin çok ötesinde bir değer yaratıyor. Samsung Deneyim Mağazası, Samsung mobil teknolojilerinin birlikteliğinden doğan sinerjiyi en kapsamlı biçimde deneyimleyebileceğiniz bir ortam yaratma amacıyla tasarlandı” dedi.


Galaxy S8 lansmanında ülkemizde deneyim mağazasının   açacağı duyurmuştu.

Mağazacılık Anlayışını Kökünden Değiştireceğini söyleyen Üst düzey yetkililer, Samsung'un sadece ürün satışını değil, Samsung ürünlerinin tam anlamıyla deneyimlenmesini hedeflediği ve müşterilerine diğer konularda da yardımcı olacağı mağazası Apple Store gibi mağazalara kıyasla müşterilerine daha keyifli bir mağaza deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
Dünyanın en büyük üreticisi olmanın getirdiği bazı zorluklar var. Bunlardan en önemlisi ise müşteri memnuniyeti. Daha fazla müşteri demek daha fazla beklentinin de oluşmasını sağlıyor. Samsung da bu beklentiyi karşılamak adına büyük bir adım attı dünyada ilk kez yapılan bir mağazacılık anlayışı ile karşımıza çıktı. Emaar Square Mall içinde bulunan Samsung Emaar mağazası bildiğimiz mağazacılık anlayışını kökünden değiştirmeye geliyor.
Ayrıca mağazanın içinde VR deneyim alanı gibi eğlenceli noktaların yanı sıra kahve içebilecekleri Samsung Cafe gibi noktalar da bulunuyor. Samsung müşterileri, bu kafede kahvelerini yudumlarken mağazadaki hem kablosuz hem de nomral şarj cihazlarından yararlanabiliyor.
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen'in belirttiğine göre Samsung'un yeni mağazası, teknoloji tutkunlarının buluşma noktası olacak. Teknoloji sohbetleri gibi yararlı bazı etkinlikler de bu mağazada düzenlenecek.
Mağaza henüz tam olarak halka açılmadığı için hizmet kalitesini bilemiyoruz ancak gerek fikir gerekse konsept olarak Samsung'un deneyim mağazasının önem taşıdığını söyleyebiliriz.
Mağaza açılışında konuşan Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen Aksigorta ile yapılan işbirliği çerçevesinde ilk kez Emaar Square Mall mağazasında başlayacak sigorta paketinin müjdesini de verdi. ve şu açıklamayı yaptı. “İnsanlar nasıl otomobillerini sigortasız kullanmıyorsa, cep telefonlarını da satınalma sırasında sigortalayabilecekleri bir sistem geliştiriyoruz. Böylece hırsızlık dahil telefonun başına gelecek tüm sıkıntılar sigorta kapsamındaki teminat koşulları dahilinde hızlı bir şekilde karşılanacak.
Tansu Yeğen aynı zamanda kullanıcıların bankalarla yapılmış özel anlaşmalar sayesinde ürünleri 36 aya kadar çok cazip faiz oranları ile alabileceklerini duyurdu.

Samsung Deneyimleme Mağazası’nda 3 Haziran Cumartesi günü açılışa özel olarak Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Book ve Galaxy Tab S3 alanlar Harman Kardon Soho kulaklık, yeni Gear 360 veya yeni Gear VR ile birlikte Samsung DeX seçeneklerinden birini hediye olarak almaya hak kazanacaklar. Galaxy S7, S7 edge, Note 5 ve 2017 A serisi telefonlardan birini alan müşterilere ise kettle tasarımlı taşınabilir şarj cihazı hediye edilecek.

3 Haziran Cumartesi günü 13:00, 15:00, 17:00 ve 19:00 saatlerinde düzenlenecek olan özel yarışmalarda ise birincilere Galaxy S8, ikincilere yeni Gear 360 ve üçüncülere kettle tasarımlı taşınabilir şarj cihazı hediye edilecek. Samsung Deneyim Mağazası ziyaretçilerini ayrıca açılışa özel farklı sürprizler bekliyor olacak.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder