6.6.17

3.ÇİN ÜRÜNLERİ FUARI AÇILDI-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
Adil Salih ‘’ Onikiden(M)’’ 3.ÇİN ÜRÜNLERİ FUARI AÇILDI

3.ÇİN ÜRÜNLERİ FUARI AÇILDI

Avrasya bölgesinde ticari ilişkilerin geliştirilmesindeki en büyük ticaret platformlarından biri olan China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. 800’den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapan fuarın dikkat çeken ürünü ise 2 saatte imal edilen 8 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik ev oldu. 





İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri Mr. Huang Songfeng, Hangzhou Ticaret Komitesi Bölüm Şefi Ms. Guo Pin, Uluslararası Silk Alliance Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Li Jilin ve Uluslararası Meorient Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Pan Jianjun katılımlarıyla açılışı gerçekleşen fuarın tören konuşmasını 2016 yılında G-20 Zirvesi ev sahiplerinden Hangzhou Ticari Komite Direktörü Mr. Liu XiaMing yaptı. Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 50 binden fazla ürünün yer aldığı China Homelife, 3 Haziran Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.


Çin’in Hangzhou eyalet belediyesi ve Shangdong, Guangdong, Jiangsu, Anhui, Shanghai, Ningbo gibi 11 farklı eyalet ve şehri tarafından düzenlenen China Homelife Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilen törenle kapılarını açtı. Fuarın açılış töreninde Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Hasnalcı, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Ankara Ticaret Odası Komite Başkanı Fatih Özmen, Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Standartlar Mülki Komisyon Başkanı Aytekin Güreş ile Çin İş Geliştirme ve Dostluk Derneği Ege Bölge Temsilcisi Muzaffer Salih Ertan da özel davetli olarak yer aldı.


Tüm ihtiyaçlar China Homelife’da

2016 yılında 650 Çin’li firmanın katıldığı ve 13 bin kişinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı, 2017 yılında 800’den fazla firmanın katılımıyla 12 bin 500 m2’lik alanda gerçekleşiyor. Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşya, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma gibi ürünlerin bulunduğu fuar, yeni evliler ve evini yenileyecekler için oldukça cazip fırsatlar sunuyor.
1000’den Fazla Çinli İşadamı Geldi
China Homelife Turkey Fuarı’nın açılış konuşmasını yapan Hangzhou Ticari Komite Direktörü ve Çin’in İngiltere Büyükelçisi Mr. Liu XiaMing, Türkiye’nin eyaletlerindeki işletmeler açısından tarihi İpek Yolu Projesi’nde yer alan çok önemli bir ülke olduğunu belirtti. XiaMing sözlerine şöyle devam etti: “Geçen yıl G20 zirvesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla nükleer güvenlik, enerji, ticaret ve sağlıklı tarım konularında bir dizi anlaşma imzalandı. Son 3 yılda

Hangzhou’dan 1000’den fazla iş adamı Türkiye’ye gelerek çeşitli fuarlara katıldı ve Türk iş adamlarından iyi izlenimlerle döndüler. Bugün açılışını yaptığımız China Homelife’da Çin’in en seçkin firmaları yer alıyor. Bu gibi örneklerin artarak çoğalması ve tarihi İpek Yolu ticaretinin geliştirilmesi adına çeşitli alanlarda politik ve iş birliği sağlanarak geliştirilmesi gerekmektedir.”


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder