25.5.17

NİR LEVİ ile...5000 YILLIK BİLGELİK-BİLGİ PAYLAŞIM MERKEZİNDE-YILMAZ PARLAR



PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor  Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörü Lin Photo, free website template, XHTML CSS layout
 
info@parlarmedya.com


NİR LEVİ ile...5000 YILLIK BİLGELİK

ANMA AMPUKU // MERİDYEN AÇMA PROSESLERİ

 05 - 08 Haziran 2017
Anma "Anma', şimdiye kadar dünyada var olan en eski Çin sanatından biri olarak 5000 yıl öncesine uzanır. Tao felsefesini, Yin-Yang modeli ile Çin'in beş element teorisini temel olarak kabul eder.
Aşağı yukarı 1500 yıl önce 'Anma', Çin imparatoru tarafından, rahipler aracılığı ile farklı Çin sanatlarını sergilemek ve Japon kültürünü zenginleştirmek üzere Japonya'ya gönderilmişti.
Japonya'da 'Anma', yerel kültür ve ihtiyaçlar doğrultusunda uyumlama sağlamıştır. Bugün uygulanan Anma formu, Japon kaynaklıdır ve bildiğimiz modern meridyen açma uygulamalarının çoğu Anma'ya dayanmaktadır.
'Anma' geleneksel Çin felsefesini esas alır. Uygulayıcı vücudun meridyen sistemi üzerinde bulunan Qi noktalarına farklı uyarım teknikleri kullanır. Bu çalışmanın amacı; Qi noktalarını uyararak meridyen sistemi üzerindeki enerjiyi harekete geçirmek için Çalra'lardaki blokajları serbest bırakmaktır. Amaç daha iyi bir  Qi dolaşımı sağlamaktır.
Ampuku
Ampuku' kelimesinin manası  'Hara'nın nabız atışı'dır. Ampuku, vücudun enerji merkezi olan ve karın bölgesindeki enerji alanında yer alan 'Hara' ya odaklanır.
Duygusal Ampuku'nun değerlendirme sistemi, doğanın beş elementi tarafından 'enerji alanı okuma sistemi'dir.
Bu sistem, Doğu felsefesi  ile modern kişisel gelişim yaklaşımının kombinasyonudur ve insan davranış ve evrimini anlamaya dayanmaktadır.
Doğa beş ana elementten oluşmuştur:
Toprak/Dünya, Su, Ateş, Hava ve Metal
İnsanda bu aynı elementlerden oluşmuştur. Her bir element insan bedeninde değişik tür enerjiyi temsil eder. Mesela Toprak/Dünya; temel, aile, önceki ilişkiler ve cinselliği temsil eder. Su, duyguları ve yaratıcılığı temsil eder.
Asıl hedef günlük yaşamın konumlandırmasını değiştirmesidir.
Nir Levi
Detaylı bilgi almak ve kaydınızı yaptırmak için 0212 2452942 veya 05326128517 numaralı telefonlardan arayabilir veya explorer@superonline.com adresine mail atabilirsiniz.
Bilgi Paylaşım Danışmanlık
Nidiana Danışmanlık Limited Şirketi
Mersis No: 0631075610500015
 Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5-6
Taksim / İstanbul
 0212 245 29 42
0532 612 85 17
 Bilgi Merkezin bir uyarısı var; İşbu elektronik posta içerisinde yer alan herhangi bir bilgi ya da merkezimizde yapılan hiçbir çalışma tedavi amacı taşımamak olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen doktorunuza danışınız. Merkezimizin salt amacı katılımcılarımızın kişisel gelişimlerine katkıda bulunup etrafımızda sevgi ve saygı ortamı yaratmaktır.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder