14.5.17

kitap-lansman-can-ayadogmus-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Kitap-lansman-Can-Ayadogmus

DÜŞLE İNAN YAŞA...


Spiritüel öğretmen, Bütünsel gelişim uzmanı,  Meditasyon eğitmeni Dünyaca ünlü John of God Türkiye uygulayıcısı Can Aydoğmuş, son kitabı “Düşle inan yaşa” için 12 mayıs 2017 Cuma günü Nişantaşı, BPR Guest House’da  imza günü düzenleyerek kitabını lansmanını yaptı.

Ressam ve 16 yıllık NY markası EmreNY ‘in kurucusu, Modacı Emre Ertürk, Nişantaşı’nda Merde Güzellik Merkezi Sahibi Filiz Merde,Şalom Gazetesi Yazarı Joelle Pınto, Jinemed Health Group’ta CCO Eylül Pınar Çamlıbel , Sosyal Medya Uzmanı Yesim Saydan, Opera Sanatcısı Didem Balık başta olmak üzere, Kozmik Enerji Uzmanları ve yakın dostları, kitap severler imza gününde yazarı yalnız bırakmadılar.

Yoğun basın mensupların ilgisini ceken neşeli, enerji dolu bir atmosferde gerçekleşen lansmandaCan Aydoğmuş “Düşüncelerin, duyguların ve sözcüklerin gücünü keşfet, yaşamının efendisi ol. Hepimizin hayatımızda ne yapacağımızı bilmediğimiz zamanlar olmuştur. Mutlu olmak için gerçekleşmesini beklediklerimiz vardır. Belki de en dibi gördüğümüzü hissettiğimiz noktada bir arayışa gireriz. Siz de çıkış için bir ışık arıyorsanız, şu an elinizde doğru kitabı tutuyorsunuz. Sadece eğitimlerden değil, aynı zamanda deneyimlerden elde edilmiş, pratik, uygulayabileceğiniz, birbirinden değerli pek çok bilgiyi bu kitapta bulacaksınız.“ şeklinde kitabını özetliyor.


Kitapda Yaşamdan istediklerin mi var? Bir düşün, ya onlardan çok daha fazlasına sahip olabileceksen? Ben oldum ve oluyorum. Sen de olabilirsin, Hem de hayal edebileceğinden daha iyisine... Yalnız şunu unutma, mutluluk kişinin kendi zihni ve becerisi ile yarattığı bir başarıdır. İstediğin yaşamı yaşamak mı istiyorsun? O zaman Düşle İnan Yaşa, .gibi kısa tanıtım özetleri var.


John of God- Sifanin eli ,Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak -Aşka Yürü, Düşle Inan Yaşa kitaplarının yazarı Can Aydoğmus yakında dördüncü kitaba imzasını atacağını söylüyor.


Evliyaların enerjisini nasıl çağırılacağı, onların enerjisinden nasıl faydalanacağını, 29 günlük evliya meditasyonu anlatan, Aşka Yürü Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak’ Kitaba göre, “Bazı ritüelleri yerine getirip, evliyanızı davet edebiliyorsunuz ve o size yardımcı oluyor,” Şeklinde ifadesi vardı.


John of God- Sifanin eli Şifaya giden yol John Of God’ı sadece Brezilya için değil tüm dünya için bir lütuf olduğunu söyleyen, Can Aydoğmuş  benzersiz bir varlık olarak tanımlıyor. “ Ona mucize adam diyorlar. Dünyanın dört bir yanından binlerce kişi onu ziyaret ediyor. Devlet adamlarından sanatçılara, dünyanın en ünlü isimleri şifa bulmak için ona koşuyor.”diyor.


Yazar Can Aydoğmuş, 7 yaşında meditasyon yapmaya başladığını, Mistik kanalları hep açık olduğunu, Anne-babasını erken yaşta kaybetdiğini, onların öleceğini gördüğünü, hayatının büyük bir bölümü İngiltere’de geçirmiş olduğunu söylüyor.


Can Aydoğmuş, kendi ifadesiyle Dört buçuk sene feng shui eğitimi ve Aylesbury College’de sosyoloji ve psikoloji eğitimleri almış.  Organizasyonel konstelasyon, kurumsal farkındalık, master regresyon, master hipnoterapi, NLP, bilinç altı uzmanlığı, lucid rüya, derin meditasyon eğitimleri, düşünce gücü Eğitimler veriyor. Brezilyalı efsanevi Jon of God’ın Türkiye temsilcisi. Dünya çapındaki hocaları Türkiye’ye getiriyor. IACT Türkiye Başkanı oldu. Faces dergisi Yayın Koordinatörlüğünü yaptı. Hürriyet.com.tr 'de haftada üç gün köşe yazısı yazan Aydoğmuş, kurumsal şirketlere seminerler veriyor.

IACT Türkiye Başkanlığı, Faces Dergisi yayın koordinatörlüğünde bulundu.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder