25.5.17

ENDER SARAÇ’LA TERLEMEYE SON-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
Terleme ve kötü kokuya MiraDry’la son


 ENDER SARAÇ’LA TERLEMEYE SON

“Terleme ve kötü kokuya MiraDry’la son”
23 Mayıs 2017 Salı günü, Ender Saraç, Levent  Hay Sağlık  Klinikde koltuk altı terlemesini tek seanslık uygulamayla % 95'lere varan sonuçlarla durduran FDA onaylı MiraDry sisteminin lansmanı gerçekleştirdi.

“Koltuk altı terlemesinde mikrodalga tedavi, makro sonuç MiraDry” şeklinde kısa olarak tanımlanıyor.

“Ter ve koku bezlerinin % 2'si koltuk altımızda olmasına rağmen kapalı, hava alması güç bir bölgede olduğundan ter ve kötü koku en çok koltuk altlarında rahatsız etmektedir. Vücut ısımızı değişen sıcaklıklara göre dengelemek ve toksinleri atmak için terleriz. Kimi psikolojik etkenler, menapoz, hormonal düzensizlikler de terlemeyi artırır.
 Koltuk altımız ter bezlerinin yoğun olduğu bir bölgedir. Giysilerde iz bırakır, havasız bir bölgede olduğundan çok çabuk bakteri üretir ve kötü kokuya sebep olur. Mikrodalga enerjisi ile koltuk altındaki ter bezlerini etkisiz hale getiren Miradry, koltuk altı terlemesini durduran tek seanslık kalıcı bir çözümdür. FDA onaylı MiraDry teknolojisi, koltuk altı terlemesine tek seansta kesin çözüm sağlayan, cerrahi olmayan bir tedavidir. Koltuk altı
terinden sonsuza kadar kurtulacaksınız” diyor Ender Saraç
MiraDry; mikrodalga enerjisi ile koltuk altındaki ter ve koku bezlerini (Ekrin, Apokrin) 45 dakikalık bir tedaviyle kalıcı olarak etkisiz hale getiriyor.
Sadece koltuk altındaki ter ve koku bezlerini hedefleyen sistemle bu bölgedeki terleme % 95’lere varan oranda azalıyor, ter izi ve kötü koku da ortadan kalkıyor. Lokal anestezi eşliğinde uygulanan yöntemle tek seansta ve kalıcı olarak koltuk altı terlemesine son veriliyor.
 MiraDry Türkiye’de Kuark Medikal tarafından temsil edilmektedir.

Ender Saraç’la toplantı sonrası yaptığımız kısa söyleşide yaz gelirken beslenme ile ilgili sorumuz üzerine iki öğüne indirilmesini tavsiye ediyor. Protein ağırlıklı geç kahvaltı ve erken akşam yemeği ekmek çok az ancak kahvaltıda, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme öneriyor, kilolar için.



yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder