10.3.17

Songül Karlı-Dallarımı Kırdılar-yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Songül Karlı-Dallarımı Kırdılar

Dallarımı Kırdılar

Dallarımı kırdılar yarimden ayırdılar-Suçsuz günahsız yere hükmümüzü verdiler… Dizeleriyle devam eden parçanın yer aldığı, TV sunucusu, programcısı ve Ses sanatcısı Songül Karlı Yeni Albüm Lansmanını 

Cihangir  Hazine Restaurantda yaptı. 

1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına giren bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan, müzik Ödüllerine sahip sanatçı; basın mensuplarının özel hayatla ilgili meraklı soruları karşısında büyük bir duruş sergileyerek, 8 Mart kadınlar günü haftasında kadın felsefesiyle son derece samimi cevaplar verdi. 


Televizyon kariyeri ile birlikde, dizilerde oyunculuk yapan, boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı “Su Gibi” ekranlarında Metin Yüncü ile evlenen, geçtiğimiz günlerde tek celsede eşinden boşanan, günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, Özellikle toplumda yeni bir eser öncesi yankı uyandıracak flaş bir reklam amacı algısının haksızlık olabileceğinin ve böyle talihsiz tarihle örtüşmesinin üzüntüsünü dile getirdi. 


Kimseyi suçlamadan evlilik kutsal birlikteliğine leke sürecek hiçbir olumsuzlukda bulunmadağını özetledi. 


Uzun Zamandır Müziğe ara veren Türk Halk Müziğinin başarılı seslerinden Songül Karlı, yeni albümüyle hayranları ve müzikseverler  karşısına çıkıyor. 

A1 Müzik adı altında satış noktalarında bulunacak olan albümdeki şarkılar; Dallarımı Kırdılar-Geleceğin Yok Senin - Hayat Bir Gün. Ünlü Aranjör Yıldıray Gürgen’in aranjörlüğünü yaptığı albümde Songül Karlı, Anadolu’daki sevilen ozanlarımızdan Neşet Abalıoğlu ile düet yaptığını çok sevdiği şarkısı Dallarımı Kırdılar ile ilgili klip çektiğini söyledi.  

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder