20.3.17

9.AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL GECESİ-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
9.AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL GECESİ-

9.AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL GECESİ
MÜCEVHER SEKTÖRÜ 9. AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞTU
ZİYNET SALİ HEM GÖZE HEM KULAĞA HİTAP ETTİ

ZİYNET SALİ'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS


Mücevher İhracatçıları Birliği'nin gelenekselleşen 9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması Final Gecesi muhteşem bir organizasyonla önceki akşam WOW Hotel Convention Center'de gerçekleşti.

Mücevher sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu yaklaşık 1.500 davetlinin yer aldığı gecede finale kalan mücevherler muhteşem bir defileyle görücüye çıktı.
Şenay Akay ve Şebnem Scheafer'ın podyuma çıktığı gecenin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu üstlendi.
Gecenin sürprizi ise pop müziğin güçlü sesi Ziynet Sali oldu.  Ziynet Sali, en sevilen şarkılarını muhteşem bir sahne performansıyla sergiledi.Hem göze hem kulağa hitap eden sanatçı, şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Koreografisini Banu Noyan'ın üstlendiği defilede, Şenay Akay ve Şebnem Schaefer tasarımcıların bu geceye özel hazırladıkları takılarla podyuma çıktı. Tasarımları çok beğendiğini söyleyen Şenay Akay, "Hepsi birbirinden değerli takılar. Yürürken heyecanlandım" dedi.
Başkanlığını Tekin Seyrekoğlu'nun yaprığı jüride Tina Christa Sezer, Sabrina Fresko, Bahadır Benzer, Ayşe Aral, Atıl Kutoğlu ve Prof. Süha Erda yer aldı.
Tasarımların büyük ilgi gördüğü 9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması'nda dereceye giren tasarımcılara ödül heykelciği  takdim edildi.
Ödül gecesinde birinci seçilenler Hong Kong'da düzenlenecek olan Şampiyonların Şampiyonu Yarışmasına katılmaya hak kazandı. Sadece kendi ülkelerindeki mücevher tasarım yarışmasında birinci seçilenlerin katılabildiği yarışma mart ayı sonunda gerçekleşecek.

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin  İstanbul Jewelry Show ile eş zamanlı olarak düzenlediği geceye Ortadoğu ve Arap ülkelerinden çok sayıda iş adamı katıldı.

Defile öncesinde gerçekleşen dans gösterisi ise konuklardan büyük alkış aldı.


9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması ödül töreninde tasarımlarıyla ödül alanlar şöyle:

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Derealizatı - Gözde Rüstem
Chainless - Meltem Yılmaz
ALTIN KATEGORİSİ
1. Alan Alpay - İnterstellar
2. Alpay Arkun - Kiara
3.Alan Alpay - P Compact
MÜCEVHER KATEGORİSİ
1. Gözde Rüstem - İşitme Cihazlı Mücevherat
2. Şinasi Göktürkler - Golden Cage
3. Meltem Şahan - Mitakuye Oyasin

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder