16.2.17

Skal İstanbul-Sevgililer Günü ve Turizm-14 iubat 2017-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Skal İstanbul-Sevgililer Günü ve Turizm

Sevgililer Günü ve Turizm

Başkanlığını Emirates Havayolları Türkiye Genel Müdürü Bahar Birinci'nin yaptığı İstanbul SKAL Klübü aylık toplantısını sevgililer günü 14 Şubat da yaparak “Hayatın şifresi” her kapının anahtarı “sevginin" Turizmle ne kadar iç içe olduğunu gösterdi.


Hak etmediğimiz Ülke bütününde zor günler geçirmemize, Turizmin durağan noktasına gelmesine rağmen Başarının ne kadar sevgiye ihtiyaç duyduğunu sevgi gücüyle her zorluğun altından kalkılabileciğini, sevgiyle dayanışmayla umut dolu günlere gözler çevrilebileceğini hatırlatan anlamlı bir toplantı gerçekleşti.


Sevgi –Aşk şehri olarak bilinen Paris ve Roma bu özel günde Turizmden payını alırken “İsatanbul’da Aşk Başkadır” sloganıyla yapmamız gereken markalaşmayı ister istemez ıskaladık.

İtalyanlar esas Aşk şehri Roma’dır diyorlar. Açıklamasınıda; Roma tersden okunuşu Amor sonsuzluk yani “Aşk” demek olduğunu söylüyorlar.

Turizmde alternatif aranırken bunun gibi önemli günlerde paket turlar tertip ederek hem kısa paylar elde ederek hemde marka şehir olma yolunda önemli mesafe alabiliriz.

Turizmcilerle yaptığımız sohbetde Turizm acenta “Üyelik aidatımızı ödüyoruz. Başkada bir faaliyet sürdüremiyoruz.” yakınmalarını yapılması gerekenleri ve Devletin rolünin açıklamalarını dinliyoruz.

Ramada İstanbul Hotel Şişli Genel Müdürü Özer Diler’in ev sahipliğinde düzenlenen SKAL İstanbul Toplantısının sunuculuğunu Eski İberia Hava yolları Türkiye Genel müdürü ve yönetim kurul üyesi Ayşe Önen Üstlendi.


Başkan Bahar Binici’yi konuşmasını yapması için kürsüye davet etdi. Başkan Bahar Binici Sevgiler gününde sevgi vefası göstererk yeni kaybettiğimiz Turizm yazarı Seher Aybek’i rahmetle andı. Bu arada Seher Aybek’in bir çerçeveli fotoğrafı salonun bir köşesinde yer aldı.

Yönetim kurul üyelerini yanına alarak geleneksel ritüel “SKAL Toast” yaptırdı.
Atatürk’ümüzün akrabası  "Kanatlarım Aşktandı"  şiir kitabının yazarı Selin Söğütlügil'in şiiriyle birlikde sevgi üzerine konuşması herkesi duygulandırdı. Sporcuğunu başarıyla sürdüren Selin Söğütlügil, 20 Mart'ta Çin Seddi Maratonu'nda dünya kadınları ile Türkiye adına koşacağınıda sözlerine ilave etdi. Kendisine "Kemal'in Türkiyesi" kitab takdim edildi.

Sürpriz yaşanarak Başkan Bahar Binici’nin eşi sandıkdan çıkardığı 41 yıl öncesi Bahar Binici için yazdığı Bahar isimli şiirini okudu hem gülümsetdi, hem hayranlık hemde duygulandırdı.


Toplantıda SKAL İstanbul klübe uzun süre hizmet veren üyelerine Skalite ödülleri verildi.  


Dadisson Blu Kayseri Hotel Genel Müdürü Atakan Altuğ,  Odamigo Ways  Rooms Genel Müdürü Levent Apaydın, Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez ve Setur Turizm Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk’un SKAL İstanbul klübe üyelikleri gerçekleşti.

Emeği geçen Aşcı kadrosu sahneye davet edildi teşekkür alkışıyla teşekkür edildi.

yilmazparlar@yahoo.com


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder