24.2.17

365 Gün Hareketi-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
365 Gün Hareketi

365 Gün Hareketi

Bayer Tüketici Sağlığı Ülke Müdürü Oya Canbaş’ın ev sahipliğinde 22 Şubat 2017 Çarşamba günü,   İstanbul Nişantaşı şirin mekan La Petite Maison’da  diyetisyen ve iyi yaşam uzmanı Dilara Koçak, Prof. Dr. Murat Aksoy ve spor eğitmeni Onur Özbek’in katılımıyla,  “365 Gün Hareketi”nin tanıtımı gerçekleştirildi.


Tanıtım toplantısına; Dernek, kurumların temsilcileri, iş, sanat ve sağlık dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


Sağlıklı Yaşam Hareketi Derneği'nin, insanlara doğru ve güncel sağlık bilgisi vermek amacıyla hayata geçirdiği '365 Gün Hareketi'nin tanıtımında

Sağlıklı Yaşam Hareketi Derneği Başkanı Prof. Dr. Nevrez Koylan, yaptığı  konuşmasında Bayer'e sponsor olmasından dolayı teşekkür etdi.
Dernek olarak böyle bir hareketin içinde olmaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Koylan, internetin hayatı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda ciddi bir dezenformasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Koylan, “Bu noktadan hareketle biz amaçlarımızın arasında gerek internet, gerek sosyal medya gerekse diğer kitle iletişim araçlarıyla insanlara olabildiğince doğru ve güncel sağlık bilgisini vermeyi hedefleyen bir hareketiz. Bunu gerek sağlık profesyonelleriyle gerekse toplumun kendisine vermek için gayret gösteriyoruz. Bu amaçla Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere ve çeşitli sağlık kuruluşlarıyla iş birliği yapıyoruz.” şeklinde  amaçlarını, faliyetlerini özetledi.

Bayer Tüketici Sağlığı Ülke Müdürü Oya Canbaş ile yaptığımız kısa söyleşide sağlık faliyetlerin yanı sıra toplumun sağlığını ilgilendiren her konuda kurumlara hizmet vermeyide sürdürdüklerini böylece sosyal sorumluluklarınıda yerine getirmeyi misyon edindiklerini söyledi.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder