21.1.17

EGD ANFAŞ’I BAŞARILI BULDU-YILMAZ PARLAR


PARLAR MEDYA  
EGD ANFAŞ’I BAŞARILI BULDU


EGD ANFAŞ’I BAŞARILI BULDU

ANFAŞ (Antalya Fuarcılık A.Ş.) 18-21 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Hotel Equipment -Otel Ekipmanları fuarında Ekonomi Gazeteciler Derneği, (EGD)  Başkanı Celal Toprak moderatörlüğünde panel gerçekleştirerek fuarcılığı ve fuarı masaya yatırdı.


Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret uzmanı Hatice Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşen, yabancı gazetecilerin ve yabancı alım heyetlerinde hazır olduğu panelde, Ekonomi Gazeteciler Derneği, (EGD)  Başkanı Celal Toprak her zaman olduğu gibi hiperaktif bir performansla panede tüm katılımcıların görüşlerine fırsat veren bir atmosfer içinde performans sergileyerek yapılan fuarın değerini önemini ve büyük başarısını ortaya çıkardı.
 
ANFAŞ (Antalya Fuarcılık A.Ş.) Genel Müdürü Murat Özer’in müdürlüğe gelmesiyle gözle görülür büyük fark yaratan başarısı her kesim tarafında dile getirildiğini kendisene yönetdiğimizde tamamen ekip arkadaşlarımın çalışmasıyla bu başarı oluştu diyerek aile havası yaratdığı firmasının başarısını paylaştı.
Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan MENA bölgesi ve uluslararası arenadan yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen ANFAŞ fuarları birbiri arkasından sürdürebilir mükemmel düzeyde geçeceği muhakkak.
Ortadoğu bölgesinde Katar 2022 Dünya kupasına ve 2020 yüzme yarışlarına ev sahipliği yapması nedeniyle, yatırımlara ayırdığı bütçe 170 Milyar Dolar. Türkiye iş dünyasına sıcak bakan yatırımlar için Türk firması girişimlerin büyük bir potansiyel olan Turizm sektörün konaklama otel sahasına girildiğinde Hotel Equipment -Otel Ekipmanları ve Food Product -Gıda Fuarların önemini koruyacağı ve çok değerli olacağı tartşılmaz yadsınamaz bir organizasyon olacak.
Dış Ticaretdeki gelişmenin ülke ekonomisine olumlu katkısı bakımından fırsat olarak değerlendirilen Türkiye ve Katar iki ülke iş hacmini genişletmek kapsamında stratejik ortaklığı anlaşmasıyla 2022 Dünya kupasından ve civar ülkelerdeki paydan Türkiye çok yararlanacak. Son 10 Yılda Yıllık Ortalama Büyümesi %13,5 büyüme ve 74 Bin 700 Dolar Kişi Başı Milli Geliriyle Dünyanın en zengin ülkesi Katar, 2022 Dünya Kupası için Alt ve Üst Yapı yatırmlarından pay alma adına ve dışa açılmak adına ANFAŞ fuarlarına yoğun ilgi göstermesi beklendiği gibi stratejik hedefleri olarak baktıkları görülmektedir.
Bölgede etkin bir ticari güç olmak amacıyla düzenlenen ANFAŞ fuarları ekibinden Düzenlenen gala yemeğinde kısa söyleşi yaptığımız İlknur Kulak’ın 15-18 Şubat 2017 tarihlerindeki yapılacak Food Product -Gıda Fuarına odaklandıkarını bir saniye susmayan telefondan aranmasını gözlemledik.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder