6.6.16

EGD "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" töreni-2016-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
EGD "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

EGD NEDEN MODEL

EGD "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" töreni

Başkanlığını Celal Toprak’ın yaptığı EGD Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un ev sahipliğinde 1 Haziran 2016 Çarşamba gecesi, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, gerçekleşen"Yaza Merhaba ve Ekonomi Basını Başarı Ödülleri "etkinliğinde EGD Ekonomi Gazetecileri Derneğinin bir kere daha  çok güçlü bir örgüt olduğu gözlemlendi.

Neden güçlü neden model örgüt?

Ülke bütünlüğünde siyasi görüşlerin bir anlamı, Milli Takımda taraftar olduğunuz takımların bir manası, insanlık söz konusu olduğunda çeşitli dinden olmanın önemli olmaması gibi, Ekonomi çatısı altında bu sayılan unsurlar gibi değerlerin ehemiyeti değil sadece amaçda birlik olmak bilincin olmasıdır. Herkese eşit mesafeli duruş sergilemesidir.
Bunun oluşmasında pay elbetde Başkan Celal Toprak başta olmak üzere yönetim kurulunun.
Celal Toprak’ın gerek çalışkanlığı, gerek olumlu insanda ve liderde olması gereken pozitif değerlere sahipliği sayesinde, derneğe olan yumak haline dönüştürdüğü sevgi hakimiyeti ile bir aile çatısı altında daha çok uzun yıllar dernek güçlü olarak varlığını gösterecekdir.
İşte bu güç Türkiye siyaset, iş, sanat dünyasının tanınmış isimlerini, akademisyenleri, bürokratları, STK-Kurum ve belediye Başkanlarını,bir araya getiriyor.

EGD Başkanı Celal Toprak kısa açılış konuşması yaptı.
Organizasyonun öneminden anlamlı olduğundan söz ederek başladığı konuşmasında sektörde pek çok sıkıntıların yaşandığını ancak yine de bu sıkıntılara  rağmen, gazetecilerin haber yapmasına dikkat çekti.
Ödüller için beklenenden daha çok başvuru olması ilgi duyulması memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.  
Celal Toprak "Bazı noktalarda karar vermekte zorlandık. Jüride çok eski ekonomi gazetecileri var, onların takdirlerini alabilmek çok kolay değil. Ödül alan arkadaşları kutluyorum. Bir başka önemli nokta, bu etkinlik nedeniyle önemli işlerini bırakıp buraya geldiler. Bu, EGD ailesinin çok güçlü bir aileye dönüştüğünün göstergesi diye düşünüyorum.” Diyerek aile bir örgüt olduğunu bir kere daha paylaştı. 
Toprak, CVK Park Bosphorus ve Vodafone'a destek vermelerine teşekkür etdi.
EGD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri jüri üyeleri şu isimlerden oluştu;
Hakan Güldağ- Dünya, Vahap Munyar- Hürriyet, Şeref Oğuz- Sabah , Jale Özgentürk- Radikal
Olcay Büyüktaş Akça- Cumhuriyet, Emin Çapa- CNN Türk, İsmail Altunsoy- Yeni Hayat Gazetesi
Ali Çağatay- Bloomberg HT, Atilla Kızıltan- Sözcü, Fikri Türkel- Gıda Hattı Dergisi
Fikret Çengel- Türkiye, Celal Toprak- Ekonomi Gazetecileri Derneği , Mustafa Kemal Çolak- Ekonomist
İdriz Çokal- Para Dergisi, Faruk Erdem- Takvim, Ünal Tanık- Rotahaber.com, Hasan Arslan-Anadolu Ajansı, İbrahim Acar- Yeni Şafak, Uğur Küçük- TV Net, Hasan Süel- Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Bahri Şahin- CVK Park Bosphorus Hotel  Genel Müdürü

Ödül alanlar ise; Söyleşi Röportaj (Yazılı Basın)- Sibel Atik- Ekonomist, Ekonomi Haberi (Yazılı Basın)- İbrahim Acar- Sabah , Köşe Yazarı- Şelale Kadak - Sabah , Ekonomi Programı (Televizyon) – Yavuz Semerci- Abdurrahman Yıldırım / Bloomberg Ht , Grafik Tasarım (Yazılı Basın)- Serkan Özkaya- Takvim , Grafik Tasarım (İnternet)- Tarık Yılmaz- Manset.At , Yılın Araştırma Haberi (Yazılı Basın)- Ömer Temür- Türkiye , Yerel Basın Ödülü (Yazılı Basın) , Arif Arslan- Batman Çağdaş, Ceyhan Torlak- Sabah Egeli ,Yerel Basın Ödülü (İnternet)- Saadet Erciyas - Kentveyasam.Com Jüri Özel Ödülü-Ceyhun Kuburlu - Hürriyet , Sercan Akıncı- Dünya ,Nezih Demirkent Özel Ödülü- Aykut Küçükkaya- Cumhuriyet, Namık Ahıska Özel Ödülü- Uğur Aslanhan- Anadolu Ajansı , Bülent Yardımcı Özel Ödülü- Burak Coşan- Hürriyet , Esen Salihoğlu Özel Ödülü- İsmail Şahin- Sözcü, Vodafone Türkiye Özel Ödülü-Hanife Baş- Milliyet , Park Bosphorus Özel Ödülü- Necla Dalan- Vatan
yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder