30.3.16

Renault Trucks, Euro6 - Netlog Lojistik Grubu-YılmazParlar



Türk Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Olağan Genel Kurulu PARLAR MEDYA  
Renault Trucks, ilk Euro6 filosunu Netlog Lojistik Grubu’na teslim etti

NETLOG LOJİSTİK VE EURO6  

Renault Trucks, ilk Euro6 filosunu Netlog Lojistik Grubu’na teslim etti

Türkiye’de sektörünün tecrübeli lojistik şirketi olan Netlog Lojistik Grubu, Renault Trucks ile gerçekleştirdiği iş birliğinin sonucu olarak ilk Euro 6 filosu olma özelliğiyle önem taşıyan 40 adet T460 4x2 Euro 6 çekici aracları Renault Trucks’tan teslim alarak filosuna dahil etti. 

Hadımköy’deki Volvo Group Kamyon Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks adına Uluslararası Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Christophe Martin, Doğu Pazarlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Netlog Lojistik Grubu İşletmeler Genel Müdürü Ali İstanbullu ve Ağır Ticari Bakım Müdürü Erdal Mantaroğlu katıldılar. 


Renault Trucks Uluslararası Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Christophe Martin,  “Türkiye’nin bir yönetici olarak da yeri benim için çok özeldir. Burada bulunduğum süre zarfında farklı dinamikleri olan Türkiye pazarını daha yakından tanıma şansını elde ettim. Şimdi Türkiye’nin dev lojistik firmalarından Netlog Grubu’na bizim için bir ilki temsil eden teslimatımızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.  


Uluslararası kara, inter-modal, deniz ve hava taşımacılık konularında Türkiye'nin öncü taşımacılık firmalarından İntercombi Uluslararası Taşımacılık ve Soğuk Zincir Lojistik şirketi Polar Express şirketlerini bünyesinde bulunduran Netlog Lojistik Grubu İşletmeler Genel Müdürü Ali İstanbullu, lojistik firması olarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak adına yatırımlarına devam ettiklerini, şirketleri her yıl katlı büyümesini sürdürdüğünü, hedefleri olarak sadece Türkiyede değil, dünya çapında tanınan bir lojistik firması haline gelmek olduğunu bu bağlamda filo yatırımlarının büyük önem taşıdığını belirtdi. Grub olarak her zaman çevreye duyarlı araçları tercih ettiklerini doğaya daha az zararlı emisyon yayan Euro 5 motorlu araçların bulunduğu dile getirdi. Ürün gamını oldukça beğendiklerini ifade eden Ali İstanbullu “Filomuz için bugün ilk Euro 6 araçlarımızı teslim alıyoruz. Netlog Lojistik Grubu olarak 2016’nın henüz ilk çeyreğinde 40 adetlik araç yatırımı yaparak Euro 6 araçlarımızı filomuza katmış bulunuyoruz ve araçlarımızı Euro 6 motorlarla yenilemeye devam edeceğiz” diyerek yakıt tasarrufunda yakıt ekonomisinde elde edecekleri karlılık nedeniyle yeni ürün gamının yakıt ekonomisi, yürüyen aksam, taşıma kapasitesi, üstyapı uygulanabilirliği ve düşük yakıt tüketimine yönelik hizmetlerle işletme maliyetlerini düşürerek kârlılığı artırabileceklerinide sözlerine ekledi.




Sorumuzu cevaplayan İstanbullu eski araçların vergi muafiyetine rağmen yeni araçları tercih ettiklerini böylece dinamik bir yapı içinde filolarının olduğu açıklamasında bulundu.


2008 yılında başlayan ilk alımı takiben hemen hemen her yıl Renault çekici alımı yaptıklarının ve 750 çekicilik filolarının yaklaşık 300 adedinin Renault Trucks olduğunun altını çizen Ali İstanbullu; “Uluslararası nakliye operasyonlarımıza kullandığımız araçların yenilenmesinde de tercihimizi, modern dizaynının yanı sıra düşük yakıt tüketimi, konfor, yüksek kalitesi ve Avrupa çapında yaygın servis ağı nedeniyle yeni Renault Trucks T serisinden yana kullandık. Hem işletim maliyetleri ve yakıt giderlerinde sağladığı avantaj hem de satış sonrası hizmetleri ile Renault Trucks, operasyonlarımızda her zaman yanımızda olan bir çözüm ortağımız” dedi. 



Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik  “Euro 6 standartları nakliye ve lojistik sektörleri için hem zorunluluk hem de gereklilik. Dolayısıyla tüm müşterilerimizi Euro 6 motorlara geçişte teşvik etmeye çalışıyoruz. Yenilenen Renault Trucks T serisi çekicileri zaten yakıt tasarrufu konusunda lider. Euro 6 motorlarıyla çevreye daha da duyarlı olan T serisi çekicilerimiz, aynı zamanda daha yüksek performans sunarken yakıtta cimriliğine de devam ediyor” dedi.  


Toplantı sonrası araçlar teslim alındı.


yilmazparlar@yahoo.com 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder