15.3.16

Proje Finansmanı ve Yönetim Danışmanlığı konularında Türk-Çek İşbirliği-Gönül Yıldırım Haberi


PARLAR MEDYA  
Proje Finansmanı ve Yönetim Danışmanlığı konularında Türk-Çek İşbirliği

Gönül Yıldırım Haberi


Proje Finansmanı ve Yönetim Danışmanlığı konularında Türk-Çek İşbirliği
Türkiye’de işletmelerin en büyük sorunlarının başında gelen Proje Finansmanı sağlanması ve Yönetim Danışmanlığı konusunda büyük bir işbirliğine imza atıldı. 

Merkezi Prag'da yer alan ve Bratislava, Kiev, Viyana ve Varşova'da ofisleri olan “Traficon” CEE M&A Finans ve Danışmanlık firması “CRATonE Danışmanlık” ile Traficon'un Türkiye Partner’i olarak İstanbulofisinde hizmet vermesi konusunda anlaştı.
Traficon CEO'su Pavel Novotný'nin yaptığı açıklamada “Bu ortaklık ile Traficon, Türkiye’deki KOBİ’lere uluslararası yapısal finans erişimi sağlamak konusunda, Türkiye piyasasındaki 3 yıllık geçmişinin üzerine faaliyetlerini yoğunlaştırmaktadır” dedi.
Öncelikle ENERJİ ve GAYRIMENKULsektörlerindeki orta ölçekli projelerin hayata geçirilmesine odaklanacak olan bu işbirliği ile birlikte, Türk şirketleri uluslararası normlar altında mali destek edinip, profesyonel danışmanlık hizmetleri alarak şirketlerini büyütme fırsatına sahip olacaklar. 


CRATonE Danışmanlık” şirketinin kurucusu Sezer Koyun ise açıklamasında “Temel ilkemiz danışmanlık hizmetlerimizde uluslararası anlayış ile birlikte en yüksek kaliteyi garanti etmektir” diyerek şunları söyledi: “Bu bağlamda son on yıl içerisinde Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde proje finansmanı ve yönetime ilişkin danışmanlık hizmetleri sunma alanlarında önde gelen şirketlerden biri haline gelen "Traficon" firmasının Türkiye Ortağı ve İstanbul Şubesi olmak için resmi bir sözleşme imzalamış bulunuyoruz”

Cratone Danışmanlık,kurucularının bilgisi ve deneyimine dayanarak kurulduğu tarihten beri beş yıldır, birçok uluslararası ve yerel şirkete stratejik yönetim danışmanlığı yanı sıra temsilcilik, uluslararasılaştırma ve stratejik iletişim hizmetleri sunmaktadır. 
Traficon başta Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde olmak üzere, alım-satım işlemleri, yeniden yapılandırma ve finansman hizmetlerine ilişkin danışmanlık konularına odaklanan bağımsız bir Avrupa şirketidir. 2005 yılında Çek Cumhuriyeti'nde kurulan Traficon’un Orta ve Doğu Avrupa bölgelerinde kapsamlı bilgi ve deneyime sahip olmasının yanı sıra Avusturya, Slovakya, Ukrayna, Polonya ve Cratone ile birlikte son olarak Türkiye'de ortakları mevcuttur. Traficon'un güçlü iş hayatı geçmiş performansı ve yenilenebilir enerji alanında farklılık yaratan kabiliyetleri ile odaklandığı noktalar; M&A, şirketlerin yanı sıraProje Finansmanı ve yeniden yapılandırmadır.TRAFICON ekibinin enerji sektöründeki işlemlerihali hazırda100 milyon Euro tutarına erişmekle birlikte, toplam hacim olarak 180 milyon Euro tutarını aşan işlemler de ayrıca başarıyla tamamlamıştır.



info@parlarmedya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder