16.1.16

Pascal Nouma’nın PN21 by Hummel 2016 koleksiyonu -Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Pascal Nouma’nın PN21 by Hummel 2016 koleksiyonu

SPORDAN MODAYA PASCAL NOUMA

Pascal Nouma’nın PN21 by Hummel 2016 koleksiyonu için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri podyuma çıktı. PN 21 by Hummel 2016 yaz koleksiyonu, Banu Noyan koreografisiyle moda takipçilerinin ve basın mensuplarının beğenisine sunuldu.


Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, futbolcular Ahmet Dursun ve İbrahim Yattara, şarkıcı Keremcem, Anıl İlter, Melih Gümüşbıçak, Anıl Tetik, Önder Açıkbaş ve Manga’nın solisti Ferman Akgül ilk kez mankenlik yaparak podyum deneyimi yaşadılar.


Spor camiasının sevilen ismi Pascal Nouma, moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı.  Dünyaca ünlü Danimarkalı spor giyim markası Hummel ile işbirliği yapan Nouma’nın tasarladığı kıyafetler, 15 Ocak 2016 Cuma akşamı Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen  lansman defilesiyle görücüye çıktı.


Defilede, 20 profesyonel modelin yanı sıra spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri de podyuma çıkarak Nouma’ya destek verdi.



Pascal Nouma​, ‘PN21 by Hummel 2016’ koleksiyonu ile moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı.
Defilede sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri podyuma çıktı.
2010 yılından itibaren Akbulut Tekstil’in profesyonel bakışı ve girişimleriyle kısa sürede Türkiye'de en önemli spor giyim markası haline gelen dünyaca ünlü Danimarkalı Hummel, ülkemizdeki sportif life- style boşluğunu doldurarak ve sokak modasında alışa gelmiş renklerin dışına çıkarak, gençler için bir ikonik marka olmayı başardı.
Kuruluşunun 92. yılını kutlayan Hummel, spor ve televizyon dünyasının sevilen renkli ismi Pascal Nouma'yla muhteşem bir işbirliğine imza attı.
Change the world through sport', yani 'Dünyayı sporla değiştir' sloganıyla, spor dünyasına farklı branşlarda sponsor olarak da destek veren Hummel, ülkemiz televizyonlarında birçok TV şovuna ve dizi filmlere kıyafet sponsoru oldu. İşte bu çalışmaları bugün güzel bir işbirliği sonucu 'PN 21 by Hummel'in doğuşuna neden oldu.
Türkiye’deki Spor ve televizyon dünyasının renkli ve sevilen ismi Pascal Nouma'nın giydiği her şeyin takipçileri tarafından ilgi görmesi ve dünyanın neredeyse her köşesini gezen Pascal'ın modayı takip ederek, çevresinde bir moda ikonu olarak tanımlanması Hummel'ın dikkatini çekerek güzel bir iş teklifini sağladı ve vitrinlere taşınacak bir koleksiyonu oluşturdu. Hummel'in Pascal Nuoma'yla yaptığı iş birliği sonucu yaklaşık 6 ayda ortaya çıkan koleksiyon, muhteşem bir defileyle görücüye çıktı.
Defile sonunda Burcu Esmersoy'la izleyenlerin karşısına çıkan Pascal Nouma'nın heyecanı görülmeye değerdi. Nouma, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Zaten çok yakından takip ettiğim modayı şimdi daha farklı gözle ve işim olarak görüyorum" diyerek yanında olan tüm dostlarına teşekkür etti.
Danimarkalı spor giyim markası Hummel ile yaptığı işbirliği kapsamında üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya başlarken, kampayanın yüzü Pascal Nouma oldu.

Spor giyim dünyasının popüler markası Hummel'in gözde ürünleri,  sportif kreasyonu ve yüzlerce ürünü, Sportif yaşam tarzına uygun giyimi sevenlere cazip fiyatlar ve özel hediyelerle birlikte giyim mağazalarında yerini aldı.

yilmazparlar@yahoo.com

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder