27.12.15

Yelda Aslan 2016-2017 sonbahar-kış defilesi ‘Rocky Girl’-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
Yelda Aslan 2016-2017 sonbahar-kış defilesi ‘Rocky Girl

GÜÇLÜ KADIN - GÜÇLÜ MODACI ve “ROCKY GİRL”

Modada imaj;  estetik ve güç bir arada

Yaşantımızın her alanında, her an, her yerde dile getirilen, kadına şiddet protestoları, kınamalar, söz, yazı, sanat, müzik, sinema, tiyatro vs. gibi dillerle ifade edilirken, moda tasarımcısı Yelda Aslan, estetik bir dille şiddete karşı koyma olarak algıladığımız, boks eldivenlerle kıyafeti bütünleştirmiş göz kamaştıran güzellikde bir koleksiyon hazırlamış.


 Güçlü iş Kadını, başarılı modacı ünlü mankenler podyumda


26 Aralık 2015 Bomonti İmperial Hotel’de, Lions 118 -T Yönetim Çevresi Federasyonu Beşiktaş Lions Kulübü’nün ev sahipliğinde, moda tasarımcılığındaki en başarılı isimlerden biri olan Yelda Aslan, ünlü mankenlerin kendisine eşlik ettiği göz alıcı muhteşem defile organizasyonu gerçekleştirildi.

Başarılı, yetenekli ve genç moda tasarımcısı Yelda Aslan 2016-2017 sonbahar-kış nefes kesen müthiş defilesinde ünlü mankenler ‘Rocky Girl’ olarak podyuma çıktılar. Koreografisini, ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı ve gelirinin, Başkanlığını Ayşen Ağma’nın yaptığı, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonun “Lions Tecrübeni paylaş Yaşam Evi” yararına yapılan ana hizmet projesi olan, yaşlı kreşine aktarıldığı defilede  sunucuğu Ece Pirim üstlendi.

Defile öncesinde temelinde Özgürlük, Anlayış, Ulusumuzun güvenliğidir sloganı olan Lions Federasyonun Başarılı ve katkısı olan isimlerine kısa bir ödül töreni gerçekleşti.
Kadına gösterilen şiddeti vurgulamak ve şiddete cevap niteliğinde değerledirdiğimiz güçlü kadın imajından yola çıkarak modacı Yelda Aslan’ın hazırladığı ‘Rocky Girl’ defilesi, izleyenlerin olağanüstü beğenisini kazandı.
İzleyenleri büyüleyen koleksiyonda podyuma çıkan ünlü modellerden; Günay Musayeva, Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Yağmur Ayaz, Sanem Balcı,  Chantal  Bruijn, Gözde Coşkun, Hande Aras, Jenya Krivenko, Gamze Balım, Özlem Karaoğlu ve Parıl Erdem , Dilek Çelik ve Olga Fabi gibi isimler yer aldı.

Pek çok ünlü ismin bir araya geldiği gecede, defile öncesi verilen resepsiyonda başarılı modacı Yelda Aslan eşi iş adamı İsmail Aslan ve iş adamı Kayınpederi Mehmet Aslan’la sohbet fırsatımız oldu. Çukulata imal ettikleri üzerine söyleşiye dönüştü. Böylece, başarılı girişimci iş kadını modacı Yelda Aslan’ın ikinci saygı duyulacak tarafı ortaya çıktı.

1988 yılından itibaren İstanbul’da üretime geçen dünyanın 45’ten fazla ülkesine ihracat yapan, Golbon, Meteor, Montana ve  Aslan gibi markalarla tanınan çukulata fabrika sahibi eşi Yelda Aslan.pek çok kimsenin rahat hayat süreceği maddi imkanlara sahip olmasına rağmen içindeki cevheri keşfederek iş ve aile sorumluluklarını dengeleyerek yetenekli olduğu mesleği seçerek iş hayatına girmiş. Pek çok kimseye istihdam kapılarını açmış.
Ülkemizde ev işlerinden dolayı işgücüne katılamayan kadın sayısı 11,5 milyon kişi olduğu, kadınların ekonomiye katılımı milli gelir artışına ve büyümeye, yoksulluğun azalmasına, nesillerin daha sağlıklı yetişmesine, kurumsal yönetimin güçlenmesine büyük katkı sağlandığı düşünüldüğünde; Moda tasarımcısı Yelda Aslan örnek iş kadınlarımızdan biri. Hem küresel çapta moda tasarımlı son derece muhteşem defilesi için Hem de ailesinin maddi imkanlarına sırtını dayamadan ekonomiye katkısından dolayı, yürekden takdirlerimizi sunuyoruz.

yilmazparlar@yahoo.com

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder