7.12.15

TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin 22. Olağan Genel Kurulu-Yılmaz Parlar


PARLAR MEDYA  
TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin 22. Olağan Genel Kurulu
TÜRSAB ÜYELERİ TECRÜBEYE EVET DEDİ
TÜRSAB Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde 5-6 Arlalık 2015 tarihlerinde düzenlenen 22. Olağan Genel Kurulu'nda başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçim sonucu Başaran Ulusoy güven tazeliyerek yeniden Başkan seçidi.
TÜRSAB Başkanlığı için Başaran Ulusoy, Emin Çakmak ve Firuz Bağlıkaya uzun süren propaganda marotonundan sonra heyecanı salona taşıdı.
Konuşmalardan sonra Divan seçildi. Başkan adayları Emin Çakmak ve Firuz Bağlıkaya'nın desteklediği Cemal Kızıltan 1257 oy ile Divan Başkanlığı'na seçildi.

İlk gün faaliyet raporunun okunması bütçe oylamaları yapıldı.Üyeler Bütçe çoğunluk oyunla kabul görmesinden sonra Başaran Ulusoy’un yeniden seçileceğini öngörmüşlerdi. Özellikle yurdun her köşesinden gelen üyeler için gece-eğlence tertiplendi. Anadolu Ateş Dans grubu ve Zara sahne aldı. Üyeler ilk günün yorgunluğunu attıkdan sonra ikinici günü seçime geçidi.

6 bin 500 aktif üyesi bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu başkanlığı için 4 bin 770 acenta kayıt yaptırdı


Seçimde 18 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Başaran Ulusoy "Tecrübeye Güvenin"    Emin Çakmak   “TÜRSAB Hepimizin- ‘TÜRSAB Yeniden - "100 Milyon Turist-100 Milyar Dolar Gelir"  Firuz Bağlıkaya  "Değişim" sloganlarını  kullanarak yarıştılar.
22. Olağan Genel Kurul’da seçim sonuçları açıklanana kadar görev Turizm Bakanlığı yetkililerine teslim edildi.
Sabah başlayan seçim 17.00'de sona erdi. Ulusoy bin 688 oy alarak Başkanlıktaki 9'uncu dönemi olan, yeniden TÜRSAB Başkanı oldu. Bağlıkaya bin 14, Çakmak ise bin 60 oy aldı.
Başaran Ulusoy verdiği teşekkür mesajında   "Türkiye'nin dünyaya açılan turizm penceresini açık tutmaya söz veriyorum. Sizlerle birlikte hiç bıkmadan, usanmadan hizmet etmeye çalıştım" şeklinde açıklamada bulundu.
Başaran Ulusoy’un  Yönetim listesi; Başaran Ulusoy, Bülent Katkak, Çetin Gürcün, Burak Tonbul, Davut Günaydın, Ercan Mahmut Durmuş, Kerim Çavuşoğlu, Rıza Gençay, Numan Olcar

yilmazparlar@yahoo.com

1 yorum:

  1. Traveland Turizm Anonim Şirketi (2N1K Turizm) 2017 yılında kurulmuş bir Seyahat acentasıdır. Hem bireysel hemde kurumsal müşterilere hitap etmek için kurulmuş olan şirketimiz Yerli yabancı tüm hava yolu firmalarının biletlerini uygun ve ucuz fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Bunların yanı sıra kurumsal müşterilerimize Araç kiralama, Yurtdışı Fuarlara katılım konularında destek sağlamaktayız.

    YanıtlaSil