25.8.15

YOGA AKADEMİ-YOGA TURİZMİ-YOGA FESTİVALİ-YILMAZ PARLAR

PARLAR MEDYA  
Yoga Akademi Uluslar arası yoga festivali 24-27 Eylül 2015 İzmir Gümüldür Denizatı Hotel YOGA TURİZMİ
Ülkemizin 2023 yılı turizm hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için ülke turizmini çeşitlendirmeli ve turizmi tüm ülkeye yaymalıyız. 


Aksi halde belirlenen hedeflere ulaşmamız imkansız hale gelir. Yaklaşık 50 üzerinde değişik sektörü tetikleyici güce sahip olan turizm sektörü ülke ekonomisine önemli oranda katma değer yaratmaktadır.


İşte bunlardan biride Yoga Turizmi. Sağlık-Bilim-Liderlik-Başarılı şirket yönetimi dolayısiyle Ekonomi-Spor-Başarı-Siyaset-Ahlaklı toplum sayabildiğiniz kadar kategoriye giren Yoga Turizmini 10 yıl süredir her ay Yoga Uluslar arası festivali düzenleyen, Türkiye’den dünyaya açılan ilk ve tek Yoga okulu olan Yoga Academy Dünya ve Türkiye Federasyon Başkanı Akif Manaf önderliğinde  sesiz sedasız uyguluyor.

Tüm dünyada büyük ilgiyle uygulanan yoga  turizmi  Ülkemiz için çok önemli bir fırsat pazardır. Hiçbir şekilde göz ardı edilemez ve Kamunun konuya yakın ilgisini olmalı.
İstihdama katkıda önemi yadsınamaz derecede büyük olan konaklama sektörümüz her turizm çeşidinden beslenmeli.  Pay nisbetinde, Ülke ekonomisi içerisindeki değeri iyi okunmalı.

Bu nedenle Kamunun gönüllü esasına göre hizmet veren Yoga federasyonun organizasyonlarına yönelik desteği olmalı.
 Mükemmel uyumu evrensel bütünleşmesi  sağlıklı beden, sağlıklı zihin, öz güven öz saygı kazanması her insanın mutlaka yapması gerekli olan yoga sayesinde Yoga Academy tarafından düzenlenen festivallerde uluslararası temaslar dostluklar kurulmaktadır. Bu şekilde ilişkiler mükemmel verimlilik kazanmaktadır.  

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf yönetiminde ve önderliğinde  Bilimsel temellere dayalı Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin uygulandığı Uluslar arası festival
24-27 Eylül 2015 tarihleri arasında  İzmir Gümüldür Denizatı Hotel’de tekrarlanacak

yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder