26.7.13

FATBURGER FAST-FOOD ZİNCİRİ TÜRKİYE’DE-YILMAZ PARLAR

PARLAR MEDYA  
FATBURGER FAST-FOOD ZİNCİRİ TÜRKİYE’DE

FATBURGER FAST-FOOD ZİNCİRİ TÜRKİYE’DE

Fatburger Lovie Yancey tarafından 1952 yılında kurulan Merkezi Amerika California, Beverly Hills’te bulunan ünlü fast-food markası, Türkiye’ye, franchise ortağı Universal Food Company (UFC) tarafından getirildi. Hollywood yıldızların fast-food markası Fatburger Türkiye’de halkalarını oluşturacak. İstanbul Tünel 26Temmuz 2013 tarihinde ilk şubesiyle Türkiye’ye merhaba dedi.









Uzun Marketing araştırmalar sonucu Türkiye’de zincir oluşturmaya ve Türkiye pazarına girmeye karar veren Universal Food Company (UFC), Türkiye’de Ekonomi açısından Başkent olarak değerlendirdikleri İstanbul’da ve kalbi olarakda gördükleri Tünel’de, ilk Şubelerini klasik kurala uygun kurdele keserek açtılar.



Zincir firmanın PR’lığını, sahibi orkide Gökhan, Medya direktörleri Duygu Derun ve Özcan Altunkaya olan Contactplus halkla ilişkiler ve danışman iletişim firması, Basın toplantısı düzenledi.



Basın toplantısına; Yönetici ortak Nawaf Al-Sharekh, UFC Türkiye Genel Müdürü Rami Zok ve Pazarlama Müdürü Gaye Arda Güngör katıldı. Basın toplantısına katılan yetkililer, Firma ve geniş yiyecek ürünleri yelpazesi hakkında genel bilgileri verdikten sonra Basın mensupların sorularını cevapladılar.



Yaklaşık 28 ülkede faaliyet gösterdiklerini, Fatburger restoranlarının yarısından fazlasının Amerika dışında hizmet verdiğini, ağını Orta Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika gibi bölgelerde 300 yeni restoranla genişletmeye devam edeceklerini belirttiler.



UFC Türkiye, Türkiye’de 2014 yılı sonuna kadar Tünel Levent Çarşı, Sirkeci, İstanbul dışı olarakda Ankara ve İzmir halkaları oluşturacak ilk yer isimleri.10 yeni restoranı hizmete açmayı planladıkları bilgileri verdiler.



Yüzde 100 dana eti kullanılarak hazırlanan Fatburger, 60 yıla yakın müşterilerine özel sos ve hardal eşliğinde yüzde 75 yerli ürünlerin oluşturduğu tamamen taze hamburger sunuyor.

Özel seçenekli menü ürünleri arasında Chicken Sandviç, Veggieburger, BBQ Fatburger ve Mantarlı Swiss Fatburger gibi çeşitler bulunuyor. Markanın sunduğu patates kızartması ve soğan halkaları hazırlanışında, kolesterol içermeyen yağın kullanıldığını gerçek dondurma ile hazırlanan el yapımı shake sipariş üzerine hazırlanmakta ve hiçbir şekilde hazır ya da dondurulmuş ürün kullanılmadığı vurgulandı.

Yine firma yetkilileri verdikleri bilgi doğrultusunda, her müşterinin kendi damak zevkine özel olarak hazırladığı Fatburger restoranlarının farklı avantajı,yemek süresince ücretsiz içecek yenileme olanağı. Fatburger misafirleri, satın aldıkları içeceği yemekleri süresince ücretsiz olarak tekrar tekrar yenileyebilecekler.

Basın toplantı sonrası hamburger çeşitleri basın mensuplarına tattırıldı. Kendi aralarında yorumları paylaşan basın mensupları Fatburger ürünleri Türk damak tadına uygun, lezzetli ve farklı bulduklarını söylediler.



yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder